Παρασκευή 26 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Φόρτισε έξυπνα τον οργανισμό σου

Φόρτισε έξυπνα τον οργανισμό σου

 Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας απαιτούν από τον οργανισμό μας να λειτουργεί σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, η οποία για να μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο χρειάζεται τα σωστά εφόδια, όπως το συμπλήρωμα διατροφής BION 3.
 
Το έξυπνο, πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, με 3 προβιοτικά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία μπορεί να αποτελέσει τον πολυτιμότερο σύμμαχο για την καλή λειτουργεία του οργανισμού.

Τα προ βιοτικά και ο ρόλος τους

Χιλιάδες μικροοργανισμοί βρίσκονται στο εντερικό μας σύστημα και ζουν σε τέλεια αρμονία με τον οργανισμό μας, δημιουργώντας την εντερική χλωρίδα. Μέρος της εντερικής χλωρίδας είναι και τα ονομαζόμενα ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ, τα «καλά» βακτήρια, τα οποία διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπου. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επηρεάζει ποσοτικά και ποιοτικά τη χλωρίδα του εντέρου.
 
Η διαταραγμένη χλωρίδα οδηγεί σε πεπτικές διαταραχές όπως διάρροια και δυσκοιλιότητα, αδύναμο ανοσοποιητικό αλλά και αίσθημα κούρασης.
 
Η φυσική παροχή των προβιοτικών καλλιεργειών που βρίσκονται στα συμπληρώματα διατροφής σταθεροποιεί το μικροβιακό ισοζύγιο της εντερικής χλωρίδας, δυναμώνει το αμυντικό μας σύστημα και συνεπώς την αντίσταση ολόκληρου του ανθρώπινου οργανισμού.
 

Το έξυπνο πολυβιταμινούχο Bion 3

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πολυβιταμινούχο που περιέχει επιπλέον και προβιοτικά με αποτέλεσμα να προστατεύει από τις πεπτικές διαταραχές, αλλά παράλληλα να εξασφαλίζει και τη σωστή απορρόφηση των βιταμινών και μετάλλων από τον οργανισμό.
 
Το ΒΙΟΝ 3 είναι το μόνο πολυβιταμινούχο νέας γενιάς που σε κάθε δισκίο περιέχει προβιοτικά, βιταμίνες και μέταλλα που δρουν συνεργικά μεταξύ τους. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία παρασκευής, το κάθε δισκίο περιβάλλεται από μια προστατευτική μεμβράνη που εμποδίζει τα γαστρικά υγρά του στομάχου να καταστρέψουν τα προβιοτικά, τις βιταμίνες και τα μέταλλα.
 
Έτσι, διασφαλίζεται η μεγαλύτερη απορρόφηση βιταμινών και μετάλλων από τον οργανισμό.

Το ΒΙΟΝ 3, χάρη στα προβιοτικά, είναι πιο αποτελεσματικό από τα κοινά πολυβιταμινούχα.
 
Η καθημερινή του λήψη διατηρεί την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας και βοηθά τον οργανισμό να αμυνθεί και να παραμείνει υγιής.
 
Είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για αυτούς οι οποίοι: Έχουν έντονο άγχος και κούραση, κάνουν υποθερμιδικές δίαιτες, είναι στην τρίτη ηλικία με ειδικές διατροφικές ανάγκες,υποφέρουν από πεπτικές διαταραχές, Λαμβάνουν αντιβιοτικά, είναι μαθητές, αθλητές ή άτομα με αυξημένες διατροφικές ανάγκες.
 

*Το συμπλήρωμα διατροφής BION 3 διατίθεται στα φαρμακεία, σε όλη την Κύπρο, από την εταιρεία Lifepharma, μέλος του Ομίλου Ιακωβίδη.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας