Παρασκευή 26 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

  Joint Care Max

  Joint Care Max

Συχνά, οι πόνοι στις αρθρώσεις κάνουν τις απλές, καθημερινές ασχολίες, αλλά και τις αγαπημένες μας δραστηριότητες δυσκολότερες.
 
Γι’ αυτό οι ειδικοί στην Seven Seas έχουν σχεδιάσει το συμπλήρωμα διατροφής Joint Care Max, με γλουκοσαμίνη μέγιστης συγκέντρωσης, για υγιείς και ευλύγιστες αρθρώσεις.

Το Joint Care Max, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή δράση στη διατήρηση εύκαμπτων και ευλύγιστων αρθρώσεων συνδυάζοντας τα οφέλη που παρέχονται από τα Ωμέγα-3 λιπαρά και τη γλυκοσαμίνη.
 
Η γλυκοσαμίνη είναι η ουσία που βοηθά στη σωστή ανάπτυξη και διατήρηση του χόνδρου των οστών και η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με το συστατικό αυτό μπορεί να βοηθήσει στην σωστή τους υγεία ακόμα και στην αντιμετώπιση της ήπιας έως μέτριας οστεοαρθρίτιδας.

Το συμπλήρωμα διατροφής Joint Care Max, περιέχει 1500mg θειϊκής γλουκοσαμίνης, 400mg Omega 3, Βιταμίνη C για ενίσχυση της σύνθεσης, γενική στήριξη και ενδυνάμωση των οστών και Βιταμίνη D για τη διατήρηση του μυ σκελετικού συστήματος.

Είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε χωρίς πόνο, τον μας απογευματινό περίπατο, τη βόλτα με το ποδήλατο ακόμα και τις απλές καθημερινές μας ασχολίες στο σπίτι και τη δουλειά.  Το συμπλήρωμα διατροφής Joint Care Max μπορεί να μας βοηθήσει να απολαμβάνουμε όλα όσα αγαπάμε.

Διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία, από την εταιρεία Lifepharma μέλους του Ομίλου MSJ, χωρίς ιατρική συνταγή.
 

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας