Παρασκευή 26 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

New Life Health Center: Τα έχει όλα ( video)

New Life Health Center: Τα έχει όλα ( video)

To New Life Health Center  άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό από τις αρχές Οκτωβρίου 2016, ενώ ο χώρος εγκαινιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

 Είναι ένας πολυχώρος ο οποίος συνδυάζει την άθληση, την ομορφιά και την ψυχαγωγία καθώς συστεγάζει τις  εταιρείες Il Sportivo Gym , Oasi Rejuve by Papasavva, Second Cup Café, και το Unique Performance by Marinos Satsias.
 
Οι υπηρεσίες που προσφέρονται  είναι personal training, ομαδικά προγράμματα ,Functional Training, Yoga, Aerial Yoga, Pilates, Pole Dance και Kick Boxing τα οποία διδάσκονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες. 
 

Η πισίνα του γυμναστηρίου προσφέρεται όχι μόνο για κολύμβηση και για μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά και ενήλικες, αλλά και για εξειδικευμένα προγράμματα αποθεραπείας, Aqua Fitness και Aqua Aerobics.

Στο New Life Health Centre στεγάζεται και κέντρο αισθητικής ιατρικής
 
 
 
 
 
 
Το νέο πρόγραμμα Unique Performance Training που βρίσκεται και αυτό στις εγκαταστάσεις του New Life Health Centre, υπό τη διεύθυνση του Μαρίνου Σατσιά, προσφέρει εξειδικευμένη εκγύμναση με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και απόδοσης αθλητών. 

Το προσωπικό του χώρου έχοντας υπόψη τις ανάγκες του κόσμου και με γνώμονα την πείρα και τον επαγγελματισμό τους, καθημερινά, προωθούν τον υγιεινό τρόπο ζωής αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες και τα προγράμματά τους.

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, πρωτοποριακά προγράμματα και εξειδικευμένες υπηρεσίες, πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρων και καταξιωμένων στον τομέα τους γυμναστών, προπονητών και εκπαιδευτών.

Στα σκαριά είναι η επέκταση του χώρου με τα μηχανήματα ,για  περισσότερες επιλογές για τους πελάτες , καθώς και η επέκταση του ισογείου για έναν πιο άνετο χώρο όπου θα φιλοξενεί προγράμματα του “Unique performance” από τον Μαρίνο Σατσιά.    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας