Τρίτη 23 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

  «ΑγγίΖΩ την Υγεία» στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

  «ΑγγίΖΩ την Υγεία» στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Χημικών Καθηγητών και το Σύνδεσμο Φυσιογνώστων Βιολόγων Καθηγητών Κύπρου, διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «ΑγγίΖΩ την Υγεία».
 
Η ημερίδα απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται στους τομείς της Φαρμακευτικής, Βιολογίας του Ανθρώπου, Επιστήμης του Αθλητισμού, Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Διατροφολογίας και Διαιτολογίας.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενθαρρύνει τους νέους να γνωρίσουν τις επιστήμες Ζωής και Υγείας και να εξερευνήσουν μέσω διαδραστικών εργαστηριακών ασκήσεων την πρακτική πλευρά της κάθε επιστήμης.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα βρεθούν για μια μέρα στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
 
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται σε ένα χώρο όπου «H ζωή συναντά την υγεία» όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών και Υγείας, Δρ. Κυριάκος Φελέκκης.

Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας θα πραγματοποιηθούν ειδικά εργαστήρια με θέματα όπως «Φανταστική πορεία της Ανακάλυψη των Φαρμάκων» (Πρόγραμμα Φαρμακευτικής), «Ταυτοποίηση Ομάδας Αίματος και Απομόνωση DNA» (Πρόγραμμα Βιολογίας του Ανθρώπου), «Σωστό Σωματικό Βάρος και Ανθρωπιστικές Μετρήσεις» (Πρόγραμμα Διατροφολογίας και Διαιτολογίας), «Πρώτες Βοήθειες στον Εξομοιωτή Ασθενών» (Πρόγραμμα Νοσηλευτικής), «Βασικές Τεχνικές της Φυσικοθεραπείας» (Πρόγραμμα Φυσικοθεραπείας), «Εργομετρική Αξιολόγηση και Μεγιστοποίηση της Απόδοσης» (Πρόγραμμα Επιστήμης του Αθλητισμού).
 
Στο δεύτερο μέρος, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από ακαδημαϊκούς του Τμήματος και θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 18 Μαρτίου μεταξύ 9:30 π.μ. και 2:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
 

 
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο (+357) 22 841 528 ή στείλτε email στο'a0admissions@unic.ac.cy
 
 
 

 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας