Τρίτη 16 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Τί είναι τα αντιοξειδωτικά - φτιάξε μάσκα αντιγήρανσης

Τί είναι τα αντιοξειδωτικά - φτιάξε μάσκα αντιγήρανσης

Η κυρία Παμπίτσα Καβαλλιεράτου, εξηγεί τί είναι τα αντιοξειδωτικά και μας χαρίζει μάσκα αντιγήρανσης για υγεία και αποτοξίνωση.
 
Τα αντιοξειδωτικά είναι ευρέως γνωστό ότι βοηθούν και θωρακίζουν τον οργανισμό ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που τον απειλούν. Η ρύπανση, το άγχος και ο γρήγορος τρόπος ζωής είναι οι αιτίες της πρόωρης γήρανσης.
 
Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται σε ειδικές τροφές βοηθούν το σώμα μας να σκοτώσει τα βακτήρια και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν τα υγιή κύτταρα και το DNA μας.

Χωρίς αντιοξειδωτικά στη διατροφή μας, αυξάνεται η ευαισθησία του οργανισμού στη δράση των καρκινικών κυττάρων και των συμπτωμάτων της πρόωρης γήρανσης.

Πέρα από την διατροφή, ένας άλλος τρόπος πρόσληψης αντιοξειδωτικών είναι μέσα από τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε. 

Τα περισσότερα καλλυντικά της αγοράς που τα συστατικά τους είναι παράγωγα πετρελαιοχημικών δεν προσφέρουν την κατάλληλη θρέψη και προστασία στο δέρμα μας που το μεγαλύτερο σε έκταση όργανο του σώματός μας!
 
Συνεπώς, πρέπει να επιλέγουμε φυσικά καλλυντικά με αγνά αιθέρια έλαια που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά!

Εμείς πιστεύουμε στη δράση των αντιοξειδωτικών και γι' αυτό και τα καλλυντικά μας είναι τόσο αποτελεσματικά!
Σας προτείνουμε μια υπέροχη συνταγή για τέλειο δέρμα!
 
MΑΣΚΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ
 
Υλικά:
1 φλ. του καφέ ροδόνερο
5 δαμάσκηνα
2 κουτ. της σούπ. ταχίνι
2 κουτ. της σουπ. μέλι
1 κουτ. της σούπ. goji berri
1 κουτ. του γλυκού κολοκυθόσπορους αλεσμένους
1 κουτ. της σούπας σκόνη κακάο
 
Εκτέλεση: 

Βάζουμε τα δαμάσκηνα μαζί με τα Goji berri επί μία ώρα στο ροδόνερο για να μαλακώσουν και να απελευθερώσουν τα ευεργετικά συστατικά τους. Στη συνέχεια τα πολτοποιούμε στο μίξερ και προσθέτουμε το ταχίνι, το μέλι, το κακάο και τους κολοκυθόσπορους μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος πολτός. Η μάσκα μας είναι έτοιμη!
 
Χρήση:

Την απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό και την αφήνουμε να δράσει 20-30 λεπτά. Στη συνέχεια την αφαιρούμε με χλιαρό νερό. Να τη χρησιμοποιείτε 2-3 φορές την εβδομάδα. Καταπληκτικά αποτελέσματα!
Ιδιότητες: 
Αντιοξειδωτική, αντιγηραντική, αναζωογονητική, συσφιγκτική, τονωτική! Έχει όλα τα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός καθημερινά!
 
 
 
* Η Παμπίτσα Καβαλλιεράτου μαζί με τον σύζυγο της Τάκη είναι πρωτοπόροι στον τομέα των φυσικών καλλυντικών και στο χώρο της ομορφιάς υπηρετώντας την αισθητική και κοσμετολογία από το 1966.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας