Κυριακή 5 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

 Δώστε περισσότερο χρώμα στην Άνοιξη με τα Ελβετικά παγούρια SIGG Fabulous!

 Δώστε περισσότερο χρώμα στην Άνοιξη με τα Ελβετικά παγούρια SIGG Fabulous!

Η άνοιξη είναι συνώνυμο με τα χρώματα της φύσης! H Ελβετική εταιρία SIGG υποδέχεται την άνοιξη με τη μοναδική και πιο χρωματιστή συλλογή της.
 
Τα μοναδικά παγούρια Fabulous της SIGG θα δώσουν ένα άλλο αέρα στην υποδοχή της άνοιξης.

Η SIGG πιστή στην πολύχρονη παράδοσή της να προσφέρει καινοτόμα, υψίστης ποιότητας προϊόντα, διαθέτει μια μεγάλη συλλογή με λειτουργικά, ασφαλή και ανθεκτικά παγούρια, σε σειρές και σχεδιασμούς που ενθουσιάζουν.
 
Τα παγούρια της σειράς Fabulous με τα ανοιξιάτικα τους χρώματα, θα χρωματίζουν τη μέρα σας για να μπορείτε να απολαμβάνετε το ρόφημά σας με ασφάλεια και στυλ! Ελαφριά και ανθεκτικά, για να τα μεταφέρετε παντού, σε κάθε σας εξόρμηση.
 
SIGG_CYD_A1_v12
 
 
SIGG_Fabulous_Facebook_v4
 
Στις ανοιξιάτικες βόλτες και εκδρομές, στα ταξίδια, στις διακοπές, στο γραφείο, στο πανεπιστήμιο.

Η καινοτόμα κατασκευή τους καθιστά τα παγούρια SIGG μοναδικά στο είδος τους!
 
Η νέα γενιά της πρωτοποριακής επένδυσης SIGG EcoCare διασφαλίζει δροσερή, καθαρή γεύση χωρίς να αφήνει οποιοδήποτε ίχνος μεταλλικής αίσθησης.
 
Η SIGG EcoCare επένδυση είναι κατασκευασμένη από ένα συνδυασμό ασφαλών, μη τοξικών υλικών, χωρίς φθαλικές ενώσεις, δισφαινόλη (BPA), ή άλλες οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC) και διασφαλίζει την ανώτατη ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα της μάρκας.
 
Σεβόμενη και το περιβάλλον, προτεραιότητα της εταιρίας είναι να κατασκευάζει παγούρια ανακυκλώσιμα, εξού και τα SIGG είναι φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς όμως να υστερούν σε design και χρώματα που τα κοσμούν εξωτερικά.
 
Τα παγούρια SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Public, New Baby City, City of Dreams, Mothercare, Mamatoto, Bambina, Petros Sports και Mavros και στην ιστοσελίδα diaperways.com.
 
*Marathon Trading
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.
Τηλ. 22.89.95.00

sales@marathontrading.com
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας