Δευτέρα 29 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ο δρ Γ.Γεωργίου, απαντά σε ερωτήματα "καρδιάς" (video)

Ο δρ Γ.Γεωργίου, απαντά σε ερωτήματα "καρδιάς" (video)

Μεγάλα άλματα έχουν καταγραφεί στην χώρα μας όσον αφορά τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοπαθειών τόσο στον τομέα της καρδιολογίας όσο και στον χώρο της καρδιοχειρουργικής με δυνατότητα πλέον αντιμετώπισης των περισσότερων καρδιαγγειακών παθήσεων στην Κύπρο από Κύπριους καρδιολόγους.
 
 
Η αξιοζήλευτη νοσοκομειακή υποδομή, ο υπερσύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός και το υψηλού επιπέδου έμψυχο ιατρικό προσωπικό τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, αποτέλεσαν και εξακολουθούν να αποτελούν τα εχέγγυα για τα επιτεύγματα της καρδιολογίας στον τόπο μας.
 
Την εξυπηρέτηση των καρδιοπαθών σήμερα διασφαλίζει η εύρυθμη λειτουργία σύγχρονων νοσοκομειακών καρδιολογικών μονάδων σε ό λες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου , πέντε σύγχρονων τμημάτων καθετηριασμών καρδιάς καθώς και πέντε καρδιοχειρουργικών τμημάτων σε Λευκωσία και Λεμεσό τα οποία προσφέρουν όλο το φάσμα καρδιοαγγειακών και καρδιοχειρουργικών επεμβάσεων.
 
Ο καρδιοχειρουργός Γιώργος Γεωργίου από το Αρεταίειο Νοσοκομείο Λευκωσίας σε συνέντευξή του στο HealthNews απαντά σε διάφορα ερωτήματα και προβληματισμούς που αφορούν τα «θέματα» καρδιάς : 
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας