Τρίτη 16 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Κύμα ενέργειας… για ολόκληρη τη μέρα!

Κύμα ενέργειας… για ολόκληρη τη μέρα!

Πολλές φορές νιώθουμε κουρασμένοι και χωρίς διάθεση να κάνουμε αρκετές καθημερινές δραστηριότητες. Η Marathon Trading εισάγει πλέον στην Κύπρο το Ginsana® Tonic και σας δίνει λύση!
 
Το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, σε πόσιμη μορφή που προσφέρει ενέργεια για ολόκληρη τη μέρα και βελτιώνει τη σωματική απόδοση σε περιόδους αδυναμίας, εξάντλησης και κόπωσης.
 
Τα επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό μας, δεν είναι πάντα στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Αυξομειώνονται ανάλογα με το τι κάνουμε. Το Ginsana® Tonic σας βοηθά να διατηρείτε την ενέργειά σας σε σταθερό επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 
Περιέχει 140mg τυποποιημένου εκχυλίσματος τζίνσεγκ G115®, του είδους τζίνσεγκ που έχει μελετηθεί περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτελεί μια φυσική πηγή ενέργειας, όπως έχει καταδειχθεί σε περισσότερες από 90 κλινικές και προκλινικές μελέτες.
 
Το Ginsana® Tonic ενδείκνυται για την απώλεια όρεξης, την κούραση και την εξάντληση.
 
Είναι ιδανικό για δραστήριους ενήλικες που θέλουν να αποφύγουν το αίσθημα κόπωσης κατά τη διάρκεια της εργασίας, τις μητέρες και μάλιστα τις εργαζόμενες μητέρες για να μπορούν ανταπεξέρχονται στο διπλό τους ρόλο καθώς και για εφήβους που πολλές φορές κάνουν άστατη διατροφή!
 
Διατίθεται σε πόσιμη μορφή και προσφέρει αρκετά και σημαντικά πλεονεκτήματα. Είναι εύκολο στην κατάποση, έχει πολύ ευχάριστη γεύση και απορροφάται αμέσως από το σώμα! Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη ή αλκοόλ και είναι απολύτως κατάλληλο για τους χορτοφάγους.
 
Για όσους προτιμούν τις κάψουλες, το κλασικό Ginsana διατίθεται και σε κάψουλες.
 
Ginsana® Tonic! Κύμα ενέργειας… για ολόκληρη τη μέρα!
 
Το Ginsana® Tonic διατίθεται σε συσκευασία των 250ml. Εισάγεται στην Κύπρο από την Marathon Trading. Θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή των €20.90.
 
Marathon Trading
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.
Τηλ. 22.89.95.00
sales@marathontrading.com
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy
  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας