Κυριακή 19 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Mediterranean Hospital of Cyprus

Mediterranean Hospital of Cyprus

Το Mediterranean Hospital of Cyprus είναι ένα σύγχρονο ιδιωτικό νοσηλευτήριο από τα μεγαλύτερα στην Κύπρο, που έχει ως αποστολή να προσφέρει προς όλους τους πολίτες και επισκέπτες της χώρας Υπηρεσίες Υγείας με υψηλό επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας, σε 24ωρη βάση.

Βρίσκεται σε κομβικό γεωγραφικό     σημείο στην πόλη της Λεμεσού, προσφέροντας γρήγορη και άμεση πρόσβαση μέσω του εθνικού αυτοκινητοδρόμου Α1, τόσο από την ίδια την πόλη και την επαρχία της όσο και από όλες τις άλλες πόλεις.

Ξεφεύγοντας από τα παραδοσιακά μοντέλα λειτουργίας των νοσοκομείων και με ανοικτό πνεύμα το Mediterranean Hospital of Cyprus ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2013.

Το Mediterranean Hospital of Cyprus ήρθε να καλύψει το κενό που παρουσιάζει ο τομέας των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων στην Κύπρο ως προς την παροχή ιατρονοσηλευτικών και εργαστηριακών υπηρεσιών προς τους πολίτες, έναντι εκλογικευμένων χρεώσεων διασφαλίζοντας πάντα τη βέλτιστη ποιότητα.

Ο ιδρυτήςτου Mediterranean Hospital of Cyprus, Δρ. Ανδρέας Παναγιώτου, έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία και ανάπτυξη, ενός διαχρονικά αξιόπιστου νοσηλευτηρίου με ευέλικτους μηχανισμούς λειτουργίας, το οποίο  να τυγχάνει εμπιστοσύνης και αναγνώρισης, για την ποιότητα των υπηρεσιών του από όλους.
 

Το σκεπτικό που λειτουργεί ως κινητήριος μοχλός ανάπτυξης του Mediterranean Hospital of Cyprus συνοψίζεται στη φράση: 

«Από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο»

Η ομάδα ανθρώπων που έχει επιλεγεί να υλοποιήσει τους στόχους του ιδρυτή του νοσηλευτηρίου, ενστερνίζεται πλήρως το σκεπτικό αυτό, το οποίο είναι από μόνο του κίνητρο δημιουργίας σε ένα ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

Το νοσηλευτήριο διαθέτει στις εγκαταστάσεις του πέραν του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και των Εξωτερικών ιατρείων, Επεμβατικά και Νοσηλευτικά Τμήματα με τον κατάλληλο εξοπλισμό και άρτια στελέχωση.

Η πολιτική του νοσηλευτηρίου έχει καθοριστεί, όπως περιγράφεται πιο πάνω, με επίκεντρο τον άνθρωπο, κάτι το οποίο υλοποιείται με την εξατομικευμένη  αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς και όχι απλά και μόνο της ασθένειάς του, ως να είναι κάτι ανεξάρτητο, από τον κάθε άνθρωπο που πάσχει από αυτή.

Με τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού προσφέρει, σε συνεργασία με ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, άμεση και υψηλού επιπέδου φροντίδα προς τους νοσηλευόμενους και εξωτερικούς ασθενείς, σε ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Το Mediterranean Hospital of Cyprus βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης, ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα λειτουργίας και ελέγχου των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του.

Αυτό επιτυγχάνεται με προσήλωση στο στόχο της καλύτερης δυνατής παροχής υπηρεσιών με ανθρώπινη προσέγγιση.
 
 
 
 
 
 
Για όλες τις υπηρεσίες και τα τμήματα αναλυτικά: www.medihospital.com.cy
 
 

Xρήσιμα Τηλέφωνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: 25 200 000
Τμήμα Εξυπηρέτησης Ασθενών: 25 200 000
Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών: 25 200 180
Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα-Γραμματεία: 25 200 140
Γραφεία Ιατρών-Γραμματεία: 25 200 100
Κλινικό Εργαστήριο: 25 200 138
Λογιστήριο Ασθενών: 25 200 009, 25 200 192
Γενικό Λογιστήριο: 25 200 101, 25 200 110
Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού: 25 200 111
Γραμματεία Διοίκησης: 25 200 233

Mediterranean Hospital of Cyprus 

Στυγός 9, TK 3117 Λεμεσός, Κύπρος

E: info@medihospital.com.cy

 

 
  
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας