Τετάρτη 15 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Συνεργασία με το Ισραήλ στους τομείς παροχής ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών επιχειρεί το ΕΒΕΠ

Συνεργασία με το Ισραήλ στους τομείς παροχής ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών επιχειρεί το ΕΒΕΠ

Το Επιμελητήριο Πάφου, στο πλαίσιο του στόχου να καταστεί η Πάφος Διεθνές Περιφερειακό Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών υψηλής επαγγελματικής στάθμης, πραγματοποίησε σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών της Επαρχίας Πάφου, υπό τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέα Δημητριάδη, με σκοπό τη διερεύνηση των προϋποθέσεων για την προώθηση συνεργασιών στους τομείς της παροχής ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών μεταξύ Πάφου και Ισραήλ.
 
Σημειώνεται πως η  σύσκεψη έγινε μετά την συνάντηση του κ. Δημητριάδη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Τελ Αβιβ κ. Uriel Lynn και ενόψει προγραμματισμένης επίσκεψης τετραμελούς ισραηλινής αντιπροσωπείας στην Πάφο τον ερχόμενο μήνα.
 
Μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε πως η επίσκεψη του ΕΒΕ στο Ισραήλ έγινε στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Δήμου Πάφου με την πόλη Herzliya.
 
Ο επιχειρηματικός κόσμος της Πάφου –όπως είπε- προσπάθησε να χρησιμοποιήσει αυτή την αδελφοποίηση ώστε να φέρει κοντά τους επιχειρηματίες των δύο κρατών με απώτερο σκοπό την δημιουργία επιχειρηματικών σχέσεων και συνεργασιών .
 
Ο κ. Δημητριάδης είπε πως μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διατηρηθεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μια σχέση.
 
Επιπρόσθετα ο κ. Δημητριάδης είπε πως μια αδελφοποίηση είναι καλή γιατί δίδεται δημοσιότητα αλλά αν δεν γίνουν, όπως εξήγησε  επιχειρηματικές συνεργασίες εκείνο που έχει αποδειχτεί στην πράξη είναι ότι με την εκλογή των επόμενων Δημάρχων η συνεργασία ξεχνιέται.
 
Προσπάθεια του Επιμελητηρίου Πάφου, συνέχισε, είναι να φέρει σε επαφή τις κλινικές και τα Νοσοκομεία της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα μαζί με αντίστοιχα Νοσοκομεία και κλινικές του Ισραήλ σε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν Κοινοπραξίες στην Κύπρο με σκοπό να καταστεί η Κύπρος περιφερειακό κέντρο υψηλής ποιότητας ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών.
 
Είπε πως με βάση το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει η Ισραηλινή πλευρά φαίνεται ότι υπάρχουν οι δυνατότητες σ’ αυτό τον τομέα.
 
Ο κ. Δημητριάδης σημείωσε  πως σε πρώτη φάση έγινε η συνάντηση με τις κλινικές της Πάφου ενώ στην συνέχεια μέσω του ΚΕΒΕ η προσπάθεια θα επεκταθεί σ’ όλη την Κύπρο.
 
Η πρώτη συνάντηση έχει καταδείξει ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από πλευράς των κλινικών και των ιδιωτικών Νοσοκομείων της Πάφου, κατέληξε ο κ. Δημητριάδης.
 
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας