Πέμπτη 25 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο

Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο

Το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο είναι το πρώτο Ιδιωτικό Νοσοκομείο που ιδρύθηκε στην Κύπρο. Είναι ένα υπερσύγχρονο Νοσοκομείο που βασικό σκοπό έχει την παροχή της καλύτερης και πληρέστερης ιατρικής φροντίδας προς τους ασθενείς.
 
Η καθημερινή επαφή πολλών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, η μεταξύ τους ανταλλαγή ιδεών και η επιστημονική συνεργασία, σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό και τους άνετους χώρους, καθιστούν την παρεχόμενη ιατρική φροντίδα μοναδική.
 
Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες αναφορικά με την παραμονή σας στο Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες και ερωτήσεις, τόσο ο επί καθήκοντι ιατρός, όσο και ο Διοικητικός Λειτουργός του Νοσοκομείου είναι στη διάθεση σας για να δώσουν απαντήσεις ή διευκρινίσεις.
 

Βρίσκεται στη Λεωφόρο Λευκοθέου, στη Μακεδονίτισσα, κοντά στο Μακάρειο Στάδιο και σε απόσταση 200 μέτρων από τα φώτα του Αρχαγγέλου. Είναι κτισμένο σε έκταση 8 στρεμμάτων.
 
Διαθέτει 80 κλίνες σε μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κεντρική θέρμανση, σύστημα κλιματισμού, μπάνιο, ραδιόφωνο, τηλεόραση, βίντεο, διαδίκτυο και κεντρική παροχή οξυγόνου.
 
Οι ασθενείς οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να επικοινωνούν με τις υπεύθυνες νοσοκόμες με το σύστημα εσωτερικής επικοινωνίας που διαθέτουν όλα τα δωμάτια.
 
Όλα τα τμήματα του Νοσοκομεόυ : 
http://www.apollonion.com/el/departments
 
 
 
 
 
 

 
Πληροφορίες 22469000

Υποδοχή & Εξυπηρέτηση Ασθενών22469222

Σχέσεις με Ασφαλιστικούς Φορείς22469024

Γραμματέας Διεύθυνσης22469011
  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας