Παρασκευή 3 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Δρ. Νεόφυτος Χρ. Δημητριάδης,οι σπουδές και η καταξίωση

Δρ. Νεόφυτος Χρ. Δημητριάδης,οι σπουδές και η καταξίωση

Δρ. Νεόφυτος Χρ. Δημητριάδης DDS, MD, MSc είναι Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, Αισθητική Χειρουργική Προσώπου του Πανεπιστημίου Tufts, Βοστόνη, Η.Π.Α.
 
Ο Δρ Νεόφυτος Δημητριάδης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (DDS degree) και στη συνέχεια μετέβη στις Η.Π.Α όπου συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Tufts στην Βοστόνη, όπου ολοκλήρωσε MD (Doctor of Medicine degree) και την ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Επιπλέον ολοκλήρωσε με επιτυχία το Master of Science degree στο Πανεπιστήμιο του Tufts (Βοστόνη Η.Π.Α) καθώς και την εξειδίκευση του στην αισθητική χειρουργική προσώπου.
 

Ο Δρ Δημητριάδης εργάστηκε ως επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της κλινικής του Πανεπιστημίου του Tufts, τίτλο που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Έχει επίσης διεξάγει σημαντικό ερευνητικό έργο στον τομέα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, το οποίο έχει δημοσιευθεί σε αρκετά διεθνή ιατρικά περιοδικά. Υπήρξε κύριος ομιλητής σε πολλαπλά ιατρικά συνέδρια τόσο στην Αμερική όσο και παγκόσμια.
 

Ο Δρ Δημητριάδης είναι Επίκουρος Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, είναι διπλωματούχος του American Board of Oral and Maxillofacial Surgery, μέλος του American Association of Oral and Maxillofacial Surgeons και του Massachusetts Sleep Society, μέλος του International Association of Oral and Maxillofacial Surgeons, του American Academy of Cosmetic Medicine and surgery και του European Academy of Facial Plastic Surgery.
 

Τα κλινικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν:

Χειρουργική στόματος, Ορθογναθική χειρουργική, Τραύματα προσώπου και οφθαλμού, Οστικά ελλείματα, Οδοντικά Εμφυτεύματα, Οδοντογενείς Λοιμώξεις, Όγκοι Στοματογναθοπροσωπικής χώρας, Διαταραχές της Κροταφογναθικής Άρθρωσης, Αποφρακτική Άπνοια του Ύπνου & Ροχαλητό, κρανιοπροσωπική χειρουργική, πλαστική χειρουργική προσώπου και κοσμητικές επεμβάσεις, (ρινοπλαστική,βλεφαροπλαστική, ωτοπλαστική, facelift, botox, restylane, σχιστίες κ.τ.λ.).

Ο Δρ Δημητριάδης εξετάζει και χειρουργεί στο American Medical Center στη Λευκωσία.
Τηλ.:   70007484
Φαξ:     22 476797
Webpage:
www.cyprusfacialsurgery.com
Email: info@cyprusfacialsurgery.com
 
 
 
  
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας