Παρασκευή 10 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Νεότερο πρόσωπο γίνεται; Διάβασε πώς...

Νεότερο πρόσωπο γίνεται; Διάβασε πώς...

Με τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής περιορίζεται ο ελεύθερος χρόνος, ενώ ταυτόχρονα δυσχεραίνει η οικονομική κατάσταση όλων.
 
Το New Style Lift έχει τη δυνατότητα να καταφέρνει να ξεπερνά σε υψηλό βαθμό τις δυσκολίες αυτές.
 
Παρέχει μια εναλλακτική επιλογή στη φροντίδα της ομορφιάς με έναν πιο οικονομικό τρόπο.
 
Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα καθώς επιτρέπει επίσης την επιστροφή στον εργασιακό χώρο μέσα σε λίγες ημέρες, χωρίς μώλωπες και αναγκαστική διακοπή της εργασίας, κάτι που απαιτεί ένα κλασικό λίφτινγκ.
 
Το όνειρο για ένα πολύ νεότερο πρόσωπο γίνεται πραγματικότητα με μια ασφαλέστερη και πιο προσιτή προσέγγιση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές για facelift, necklift, minilift και eyelift.

Πόσο ασφαλής είναι η διαδικασία του New Style Lift

Είναι εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία και ασφαλέστερη από το κλασικό λίφτινγκ καθώς αφαιρείται ο σχετικός κίνδυνος της γενικής αναισθησίας.
 
Βρίσκεται στην αντίπερα «όχθη» συγκριτικά με ακραίες πλαστικές χειρουργικές προσώπου όπου ο ασθενής βρίσκεται σε επικίνδυνη θέση υπό γενική αναισθησία και συχνά δεν μοιάζει με τον ίδιο του τον εαυτό για μήνες, ακόμη και χρόνια. 

Η χειρουργική διαδικασία ενός New Style Lift

Η διαδικασία ενός New Style Lift διαφέρει από αυτή του παραδοσιακού face lifting.
 
Γίνεται μια μικρή τομή μέσα στο αυτί, όπου σηκώνεται και ταυτόχρονα συσφίγγεται το δέρμα, επαναφέρεται η γραμμή του σαγονιού, με το εμφανές ποθητό αποτέλεσμα να σφίγγει το λαιμό και να μεταμορφώνει το πρόσωπο ώστε να φαίνεται 10 έως 20 χρόνια νεότερο.
 
Πρόκειται για ένα χειρουργείο το οποίο λαμβάνει μέρος σε ένα άνετα και ειδικά εξοπλισμένο χώρο.

Με την συγκεκριμένη τεχνική ο βαθύτερος μυϊκός ιστός ή ο ιστός SMAS τραβιέται προς τα πάνω και πίσω (ενδεχομένως κόβεται) και επανατοποθετείται στην αρχική του θέση.
 
Η περίσσεια του δέρματος στη συνέχεια αποκόπτεται και η τομή κλείνει. Επιπρόσθετα, οι μύες του λαιμού μπορεί να ράβονται μαζί.
 
Η παρούσα τεχνική έχει τη δυνατότητα και μπορεί να συνδυαστεί με χειρουργικές επεμβάσεις βλεφάρων, ανύψωσης φρυδιών, CO2 laser, μόσχευμα λίπους, λιποαναρρόφηση με κύριο σκοπό να μειωθεί το λίπος κάτω από την περιοχή του πηγουνιού και επίτευξη της αύξησής του.
 

Πλεονεκτήματα New Style Lift

Η διαδικασία του New Style Lift προσαρμόζεται στο κάθε άτομο ξεχωριστά επιτυγχάνοντας την επιθυμητή αλλαγή στην ηλικία του προσώπου, των ματιών και της περιοχής του λαιμού ενώ παράλληλα τονίζει και αναδεικνύει το αποτέλεσμα μιας πιο φυσικής και αναζωογονημένης εμφάνισης.  
 
Αντί της επιλογής ενός παραδοσιακού Full Face-Lift το οποίο γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 4 ώρες με μια μακρά περίοδο ανάρρωσης, όπου η κυκλοφορία του ατόμου περιορίζεται για εβδομάδες, το New Style Lift διαρκεί περίπου 1:30 λεπτά, γίνεται με τοπική αναισθησία, ενώ παράλληλα επιτρέπει την ταχεία ανάρρωση. 
 
Μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις λίγων ημερών ο ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει στα καθήκοντα της καθημερινότητάς του.

Είναι επώδυνη διαδικασία?

Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν προκαλεί πόνο, ένα μικρό τσίμπημα μέχρι να μουδιάσει το πρόσωπο.

Ποιες είναι οι επιπλοκές που παρουσιάζει?

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιλογής του New Style Lift είναι το ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό επιπλοκών. Με τη χρήση τοπικής αναισθησίας και με μια λιγότερο επεμβατική τεχνική αναζωογόνησης του προσώπου από έμπειρα ιατρικά χέρια, προσφέρονται εξαιρετικά αποτελέσματα με λιγότερες πιθανότητες επιπλοκών συγκριτικά με τις παραδοσιακές διαδικασίες.
 
Είναι καλό ο κάθε υποψήφιος για  New Style Lift να ζητά να γνωρίζει στο ραντεβού του με το χειρουργό πόσες φορές ο ίδιος έχει κάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία το τελευταίο χρονικό διάστημα των 6 μηνών.
 
 
 
*Δρ Δημητριάδης Δρ. Νεόφυτος Χρ. Δημητριάδης DDS, MD, MSc είναι Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, Αισθητική Χειρουργική Προσώπου του Πανεπιστημίου Tufts, Βοστόνη, Η.Π.Α.(εξετάζει και χειρουργεί στο American Medical Center στη Λευκωσία) .
Τηλ.:   70007484
Φαξ:     22 476797
Webpage: www.cyprusfacialsurgery.com
Email:'a0info@cyprusfacialsurgery.com
 
  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας