Πέμπτη 25 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς για τα παιδιά με καρκίνο

Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς για τα παιδιά με καρκίνο

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά  με καρκίνο και συναφείς παθήσεις  «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» διοργανώνει το ετήσιο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς το Σάββατο, 27 Μαΐου 2017, στις 5.30 το απόγευμα, στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου, δίπλα από το Μακάρειο Νοσοκομείο, στην Ακρόπολη, το οποίο παραχωρήθηκε από το Δημαρχείο Στροβόλου.
 
Ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι στόχοι της ετήσιας αυτής φιλανθρωπικής εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και η οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους.
 
Θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη, ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κλεάνθης Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» Γιώργος Πενηνταέξ. Παιδιά του Συνδέσμου θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους με την ασθένεια του καρκίνου.      
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς θα αρχίσει με ένα τρίωρο αθλητικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει και επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής, καράτε, ταε-κοβ-ντο, τζούντο και άλλα αθλήματα, από το πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους του ΚΟΑ.
 
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν με διάφορα παιγνίδια και να λάβουν μέρος σε αγωνίσματα τύπου «Survivor”.
 
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα φαγητά και να αγοράσουν προϊόντα που έχουν προσφερθεί δωρεάν από εταιρείες, εργοστάσια, καταστήματα και άτομα. Στο Πανηγύρι θα πωλούνται, μεταξύ άλλων,  σπιτίσια κέικς και γλυκά που ετοιμάζουν και προσφέρουν στο Σύνδεσμο κυρίες από διάφορα μέρη της Κύπρου.
 
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22752595, 99448723, 99518452.  
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας