Κυριακή 5 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

MARATHON TRADING & SIGG για το περιβάλλον

MARATHON TRADING & SIGG για το περιβάλλον

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου. Όμως, για την ελβετική εταιρία SIGG, τον κορυφαίο κατασκευαστή παγουριών άριστης ποιότητας στον κόσμο, αλλά και τη Marathon Trading, αποκλειστικό εισαγωγέα των προϊόντων SIGG στην Κύπρο, το περιβάλλον πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα.

Η SIGG, δίνοντας πρώτη το παράδειγμα, εφαρμόζει πρακτικές που αποσκοπούν στην αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, το νερό που χρησιμοποιείται κατά την παραγωγή των προϊόντων ανακυκλώνεται και επαναχρησιμοποιείται, ενώ όλα τα παγούρια SIGG είναι 100% ανακυκλώσιμα και απαλλαγμένα από βλαβερές ουσίες όπως τo BPA (χημική ουσία δισφαινόλη Α).

Η Marathon Trading με τη σειρά της, γιορτάζει τη φετινή ημέρα του περιβάλλοντος με μία μοναδική προσφορά στην κυπριακή οικογένεια. Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 6 έως και την Πέμπτη 8 Ιουνίου, όλα τα παγούρια SIGG θα προσφέρονται στο καταναλωτικό κοινό με έκπτωση 50% σε όλα τα σημεία πώλησης.

Τα προϊόντα SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και στα καταστήματα Public, New Baby City, City of Dreams, Mothercare, Mamatoto, Bambina, Petros Sports και Mavros. Περισσότερες πληροφορίες  για την ενέργεια στο τηλέφωνο 22 899500.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας