Σάββατο 4 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Κύπριοι Ιατροί της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ σε Παγκόσμιο Συνέδριο Μικροχειρουργικής στη Σεούλ

Κύπριοι Ιατροί της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ σε Παγκόσμιο Συνέδριο Μικροχειρουργικής στη Σεούλ

Σε Παγκόσμιο Συνέδριο Μικροχειρουργικής στη Σεούλ έχουν μεταβεί δυο Κύπριοι συνεργάτες ιατροί της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ. Το συνέδριο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό, αφού σε αυτό θα παραστούν μικροχειρουργοί από όλο τον κόσμο, ενώ θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά πρωτοπόρες τεχνικές του κλάδου.
 
Συγκεκριμένα, στο εν λόγω συνέδριο θα συμμετάσχει η Μικροχειρουργική Ομάδα της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ που αποτελείται από τον Δρ. Αλκιβιάδη Αλκιβιάδους και τον Δρ. Κρίστιαν Φεσσά.
 
Οι δυο ιατροί θα παρουσιάσουν στο συνέδριο τρεις εργασίες οι οποίες έχουν εγκριθεί από την Διεθνή Επιτροπή Μικροχειρουργικής, και αφορούν θέματα αποκατάστασης άκρας χειρός.
 
Ειδικότερα, ο Δρ. Αλκιβιάδους και ο Δρ. Φεσσάς θα παρουσιάσουν εργασία σχετικά με τη μεταφορά δακτύλων από το πόδι στο χέρι, εργασία για αποκατάσταση κερκίδος με αγγειούμενη περόνη και εργασία που αφορά στην αποκατάσταση ελλειμάτων με αγγειούμενους κρημνούς.
 
Η παρουσία Κύπριων ιατρών σε ιατρικά συνέδρια παγκόσμιας εμβέλειας είναι πολύ σημαντική, αφού με τις εξειδικευμένες τους γνώσεις, την άριστη κατάρτισή τους και τα σημαντικά επιτεύγματά τους, μας αντιπροσωπεύουν επάξια και μας κάνουν περήφανους.
 
 
  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας