Τετάρτη 15 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ελβετικά αντηλιακά   Ultrasun  

Ελβετικά αντηλιακά   Ultrasun  

Η γήρανση που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία δεν οφείλεται μόνο στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) αλλά και στην υπέρυθρη ακτινοβολία (IR). Και οι δύο τύποι ακτινοβολίας διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και δρώντας συμπληρωματικά προκαλούν γήρανση και επιπλέον βλάβες στον ιστό.


Τα ελβετικά αντηλιακά   Ultrasun ,με την νέα και καινοτόμο σύστασή τους,  έρχονται να δώσουν μια εναλλακτική και πρωτοπόρο πρόταση όσον άφορα την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία  .Η μοναδική  φολιδωτή δομή της σύνθεσής  τους  (lamellar gel formulation), η οποία είναι παρόμοια του    λιπιδικού  φραγμού του δέρματος, έχει σαν αποτέλεσμα να απορροφάται πολύ γρήγορα   και να συνδέεται τέλεια με την επιδερμίδα .

 

 

  • H  καινοτόμος  φόρμουλα   της   Ultarsun  προστατεύει αποτελεσματικά τόσο από την ακτινοβολία UV(υπεριώδη UVA&UVB) όσο και από την IR (υπέρυθρη) προστατεύοντας από   την θερμική γήρανση (Thermal aging) η οποία είναι μία έμμεση επίδραση της διείσδυσης της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR). Η   IR-A   ακτινοβολία μπορεί να διεισδύσει στις εν τω βάθει στιβάδες του δέρματος. Τα αντηλιακά  ULTRASUN   περιέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό από συστατικά (αντιοξειδωτικών) που προστατεύουν από την υπέρυθρη ακτινοβολία και έτσι είναι  ιδανικά για ευαίσθητα δέρματα παρέχοντας  προστασία στην γήρανση επιδερμίδας.

 

  • Η καινοτόμος   σύσταση  του, ανάλογα  με τον τύπο  αντηλιακού ,Ectoin (Anti Age Product) ,celligent (cell protection),illumiscin (Anti Pigmentation ),κ.α  και  σε ένα συνδυασμό από ισχυρά αντιοξειδωτικά, προστατεύουν   την επιδερμίδα από φθορές που προκαλούνται λόγω της UV & IR ακτινοβολίας.

 
Τα αντηλιακά  Ultarun συμβάλλουν  στη διατήρηση της ακεραιότητας των ινών κολλαγόνου, ελαστίνης καθώς και των πρωτεϊνών,  προστατεύουν το DNA των κυττάρων  και ενισχύουν την ανανέωση της επιδερμίδας από βλάβες που σχετίζονται με την UV ακτινοβολία .


Τα αντηλιακά  Ultrasun  μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ευαίσθητα δέρματα , υπάρχει πλήρης σειρά για  το πρόσωπο.( Face Range ) με δείκτες προστασίας 30/50+ SPF Anti  Ageing ,Anti-Pigmentation , Brightening Fluit , Tinted Honey , Ivory ,  Tan  Activator  , Eye cream 


Υπάρχει η σειρά Sport  σε Gel &Spray 30/50SPF,


Αντηλιακά  για τα  παιδιά από 6 μηνών – 3 χρονών (Baby) 50 SPF μόνο με φυσικά φίλτρα  -Παιδικό 3 χρονών και άνω   (Kids  ) 50+ SPF
Υπάρχει η σειρά Glimmer 20/30/50 SPF ,Family 30 SPF, Extreme 50+ SPF,Body Anti Pigmentation 50 SPF ,Tan Activator 30 SPF ,Hand cream Anti -Pigmentation 30 SPF,Daily Hair Protector Spray,
After Sun ,Lip Protection .
 
Δεν περιέχουν αρωματικές  ενώσεις, Ορυκτέλαια –Παραφίνες ,  συντηρητικά,  ενώσεις σιλικόνης , PEG/PPG, Ethylhexyl  Methoxycinnamate, Octocrylene, Avobenzone,  ενώσεις αλουμινίου ή χημικές ενώσεις  των οποίων η μακροχρόνια χρήση στα καλλυντικά και η  επίδραση στην υγεία  είναι αμφιλεγόμενη ,σαν  ερεθιστικά για το δέρμα  ή ότι μπορεί να προκαλέσουν ορμονικές διαταραχές και αλλεργικές δερματίτιδες .
 
Τα  αντηλιακά Ultrasun ,  φωτοσταθερά στην υπεριώδη  (UVA &UVB) και υπέρυθρη (IR) ακτινοβολία  , με ευρύ φάσμα προστασίας ,με νέα σύνθεση από χημικά και φυσικά φίλτρα παρέχουν  τέλεια προστασία  ελαττώνουν  την χημική επίπτωση στο δέρμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ευαίσθητα δέρματα. 
 
 
Tα αντηλιακά Ultrasun διατίθενται στα φαρμακεία από την εταιρεία GPA HEALTH LTD.
 
 
  

 
 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας