Πέμπτη 16 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Adv.Feature: Ειδικά τώρα το καλοκαίρι χρειάζεστε ένα σύστημα φροντίδας για την καλή λειτουργία των φλεβών!  Antistax!

Adv.Feature: Ειδικά τώρα το καλοκαίρι χρειάζεστε ένα σύστημα φροντίδας για την καλή λειτουργία των φλεβών!  Antistax!

Ήρθε η ώρα να φροντίσετε τα “βαριά” και κουρασμένα σας πόδια! Η ακινησία, η ορθοστασία, η ζέστη, η ηλικία, αλλά και ορισμένες ουσίες που κατακρατούν υγρά, όπως π.χ. η κορτιζόνη και το πολύ αλάτι στο φαγητό και είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που επηρεάζουν τις φλέβες.
 
Όταν οι φλέβες δεν λειτουργούν σωστά, έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ενοχλητικών συμπτωμάτων όπως πόνο, κούραση, πρήξιμο, κράμπες, μικρούς κιρσούς και οίδημα. Σε αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις, έρχεται να βοηθήσει το Antistax!

Τα ευεργετικά αποτελέσματά του, έχουν τις ρίζες τους στις φυσικές ουσίες γνωστές ως φλαβονοειδή, που προέρχονται από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου (Vitis vinifera).
 
Τα φλαβονοειδή δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό, αλλά μπορούν να ληφθούν μέσω της διατροφής.
 
Σε πολλές, μάλιστα, κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι τα φυσικά φλαβονοειδή βοηθούν στη διατήρηση της καλής φλεβικής κυκλοφορίας, στην μείωση της εμφάνισης οιδημάτων και στην ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα όπως αίσθημα βάρους και πόνο.
 
Το Antistax περιέχει ένα μοναδικό τυποποιημένο εκχύλισμα φυσικών φλαβονοειδών, το AS 195, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί επί σειρά δεκαετιών για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας των φλεβών των κάτω άκρων και παράγεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της φαρμακευτικής εταιρίας Sanofi. 

Antistax ΔΙΣΚΙΑ

1 δισκίο την ημέρα Antistax βοηθά στην ενδυνάμωση και προστασία των φλεβών των κάτω άκρων και ανακουφίζει από το αίσθημα βάρους, κούρασης και φαγούρας. Επιπλέον μειώνει τον όγκο των ποδιών. Τιμή: €15.00.

Antistax FRESH LEG GEL

Το Antistax Fresh Leg Gel χαρίζει διπλή αίσθηση δροσιάς στα κουρασμένα και βαριά πόδια. Τα φρεσκάρει και τα αναζωογονεί άμεσα, με συστατικά που φροντίζουν και περιποιούνται το δέρμα σας. Κάθε συσκευασία περιέχει 125 ml.
Τιμή: €15.50.
Για μέγιστη αποτελεσματικότητα συνδυάστε τα δύο προϊόντα.

Διατίθενται στα φαρμακεία από τη Marathon Trading.

Marathon Trading
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας