Κυριακή 28 Νοε, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Σουηδία: Για πρώτη φορά πέθανε ασθενής από επέμβαση μεγέθυνσης πέους

Σουηδία: Για πρώτη φορά πέθανε ασθενής από επέμβαση μεγέθυνσης πέους

Η επέμβαση περιλάμβανε την αφαίρεση λίπους από το στομάχι και την τοποθέτησή του στο πέος, προκειμένου να αυξηθεί το πάχος και το μήκος του

Ο πρώτος θάνατος στην ιστορία από επιπλοκές επέμβασης μεγέθυνσης πέους σημειώθηκε στη Σουηδία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Russia Today, ο 30χρονος ασθενής, ο οποίος έπασχε από ελαφρύ άσθμα αλλά δεν είχε «άλλες ασθένειες στο ιστορικό του» αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση μεγέθυνσης πέους η οποία περιλάμβανε την αφαίρεση λίπους από το στομάχι και την τοποθέτησή του στο πέος, προκειμένου να αυξηθεί το πάχος και το μήκος του.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, που πραγματοποίησε ένας έμπειρος χειρουργός σε ιδιωτική κλινική στην Στοκχόλμη, ο ασθενής πέθανε από λιπώδη εμβολή, ένα σύνδρομο προκαλείται από την μεταφορά σφαιριδίων λίπους στο φλεβικό σύστημα και την επακόλουθη απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων.

Σύμφωνα με την σχετική έκθεση που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό  Journal of Forensic Sciences, η εμβολή σημειώθηκε προς το τέλος της επέμβασης, όταν ο χειρουργός προχώρησε στην έγχυση 60 ml λίπους στη βάση του πέους του ασθενούς. 

Τότε ο ασθενής εμφάνισε ταχυπαλμία, τα ζωτικά του σημεία εμφάνισαν πτώση και υπέστη ανακοπή.

Η ιατρική ομάδα του νοσοκομείου προχώρησε στην καρδιοαναπνευστική ανάνηψη του ασθενούς, ο οποίος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην εντατική όπου και εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας