Πέμπτη 2 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

«Skinlab»: Ένα σύγχρονο Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας και Κοσμητικής Ιατρικής

«Skinlab»: Ένα σύγχρονο Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας και Κοσμητικής Ιατρικής

Το εξειδικευμένο Ιατρικό Κέντρο «Skinlab» λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στη Λευκωσία παρέχοντας υψηλού επιπέδου Ιατρικών και Κοσμητικών υπηρεσιών.

hjhj

Το «Skinlab» ασχολείται και παρέχει Ιατρικές υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, Αφροδισιολογίας, δερματοχειρουργικής από τους Ιατρούς μας καθώς και υπηρεσίες Κοσμητικής και Εξειδικευμένους Επαγγελματίες, εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και λέιζερ , σε ένα καινούργιο,μοντέρνο, όμορφο και καθαρό περιβάλλον.

 

Μόλις πρόσφατα μεταφέρθηκε σε καινούργιες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται στη Λεωφ. Αρχαγγέλου Μιχαήλ αρ.37Α πίσω από τον εκδοτικό οίκο "ΔΙΑΣ"


Η ολότελα νέες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν με πρότυπο μεγάλα και σύγχρονα Ιατρικά κέντρα του εξωτερικού με απόλυτα λειτουργικούς χώρους, μοντέρνα και άνετη διαμόρφωση ιδιαιτέρως ελκυστική στον επισκέπτη.


Στόχος του αναβαθμισμένου πλέον Ιατρικού Κέντρου «Skinlab» είναι η συνέχιση των ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της Υγείας και της Κοσμητικής, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

O Δρ.Κωνσταντίνος Συμεωνίδης (Δερματολόγος), ο Δρ.Περικλής Συμεωνίδης (Γενικός Χειρουργός) καθώς  και το νέο μέλος του κέντρου μας Δρ.Παναγίωτης Συμεωνίδης (ΩΡΛ) είναι πάντα με καλή διάθεση να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές και θεραπείες.
 
www.Skinlab.com.cy Tel: 22356160

 
 
 
 
 
 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας