Δευτέρα 13 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

45η Ετήσια Γενική Συνέλευση, Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

45η Ετήσια Γενική Συνέλευση, Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε η 45η Ετήσια Συνέλευση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου 

Την Ομιλία Δρ. Αδάμος Αδάμου, Πρόεδρου Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου


Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 45η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου παρουσία επισήμων και των μελών του Συνδέσμου.  


ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ 40’’Στην λογοδοσία για τα πεπραγμένα του 2016, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δρ. Αδάμος Αδάμου, αναφέρθηκε στις υπηρεσίες που αναβαθμίστηκαν και επεκτάθηκαν κατά το έτος που πέρασε. 

Ανάμεσα σε άλλα ο Δρ. Αδάμου ανέφερε:


•    Την επέκταση της Παγκύπριας  Υπηρεσίας Κατ’ Οίκον Φροντίδας η οποία  από το 2016 λειτουργεί  επί  24ώρης βάσης στις Επαρχίες Λευκωσία και Λεμεσό. 
•    Την αναβάθμιση της Υπηρεσίας Ψυχοκοινωνικής στήριξης
•    Την επαναφορά της κατ’ οίκον Φυσιοθεραπείας 
•    Την επιπρόσθετη γραμμή μεταφοράς ασθενών από την επαρχία Λεμεσού προς τα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα του 2016 που παρουσιάστηκαν είναι φανερή η αξιοποίηση των πόρων που εξασφαλίστηκαν για την προσφορά αναβαθμισμένων υπηρεσιών ανακουφιστικής φροντίδας.

Με στόχο πάντοτε την βελτίωση της ποιότητας ζωής των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες του Συνδέσμου για ανταπόκριση στις αυξανόμενες τους ανάγκες θέτοντας νέους στόχους για το 2017.

Ανάμεσα στους στόχους αυτούς, πέραν από την προσφορά αναβαθμισμένων υπηρεσιών ανακουφιστικής φροντίδας, περιλαμβάνονται και τα προγράμματα διαφώτισης τόσο για το ευρύ κοινό όσο και για επαγγελματίες υγείας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν το έργο του Συνδέσμου λέγοντας «Η ανταπόκριση και η γενναιοδωρία της κοινωνίας κάθε χρόνο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, είναι για ακόμα μια χρονιά συγκινητική.

Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση γιατί, την αγάπη που προσφέρουμε στους ασθενείς μας, την εισπράττουμε διπλά από την κοινωνία που μας στηρίζει με κάθε τρόπο.

Οργανισμοί, εταιρείες, άτομα, οργανωμένα σύνολα, ρίχνονται μαζί μας στη μάχη ενάντια στον καρκίνο και γι’ αυτό είμαστε πολύ τυχεροί. Γιατί αυτή η μάχη χρειάζεται δυνατούς συμμάχους.

Γιατί η μάχη είναι μερικές φορές άνιση αλλά με την αγάπη σας πάντα θα βγαίνουμε νικητές.» κατέληξε.


 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας