Πέμπτη 18 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Έναρξη συνεργασίας Mediterranean Hospital of Cyprus με δρ. Majid Kalani

Έναρξη συνεργασίας Mediterranean Hospital of Cyprus με δρ. Majid Kalani

To Mediterranean Hospital of Cyprus ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Επεμβατικό Καρδιολόγο δρ. Majid Kalani, MD, Ph.D., ο οποίος αναλαμβάνει την Διεύθυνση του νεοσύστατου Εργαστηρίου Επεμβατικής Καρδιολογίας του Νοσοκομείου.

Ο δρ.. Majid Kalani διετέλεσε Διευθυντής του Τμήματος Καθετηριασμών στο Danderyd University Hospital and Karolinska Institute στην Στοκχόλμη Σουηδίας, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκεται μόνιμα στην Κύπρο όπου έχει διενεργήσει μέχρι σήμερα πέραν των 2,400 επεμβατικών πράξεων, καθιστώντας τον ως ένα από τους πιο επιστημονικά καταρτισμένους ιατρούς σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Εργαστήριο Επεμβατικής Καρδιολογίας του Mediterranean Hospital of Cyprus αποτελεί μέρος της υπερσύγχρονης Υβριδικής Αίθουσας του Νοσοκομείου με τη δυνατότητα αντιμετώπισης περιστατικών τόσο σε επείγουσα όσο και σε προγραμματισμένη βάση.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί την έναρξη του στρατηγικού πλάνου μιας σειράς ενεργειών που έχουν προγραμματιστεί για τη δημιουργία μίας πρότυπης και ολοκληρωμένης Καρδιολογικής Μονάδας στο Mediterranean Hospital of Cyprus.

Το Mediterranean Hospital of Cyprus είναι ένα σύγχρονο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, από τα μεγαλύτερα στην Κύπρο, που έχει ως αποστολή να προσφέρει προς όλους τους πολίτες και επισκέπτες της χώρας Υπηρεσίες Υγείας με υψηλό επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας, σε 24ωρη βάση.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας