Παρασκευή 19 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Plexr: Η πιο hot τάση στην Αισθητική Ιατρική, τώρα και στην Κύπρο!

Plexr: Η πιο hot τάση στην Αισθητική Ιατρική, τώρα και στην Κύπρο!

Επαναστατική μέθοδος διορθώνει τη χαλάρωση στο πρόσωπο και στο σώμα, χωρίς βελόνες και τομές.

Μια καινοτόμα τεχνική για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος έχει κάνει την εμφάνισή της τον τελευταίο καιρό στο χώρο  της αναίμακτης Χειρουργικής.
 
Πρόκειται για την εξάχνωση (ιονισμός αερίων), κατά την οποία η περίσσεια επιδερμίδας μετατρέπεται σε ατμό, με τη χρήση ενός καινοτόμου μηχανήματος, του Plexr.
 
Ο ειδικός γιατρός, έχοντας τρία διαφορετικά «πιστόλια», παρεμβαίνει όπου υπάρχει περίσσεια επιδερμίδας και αναίμακτα διορθώνει τη χαλάρωση σε περιοχές, όπως τα άνω βλέφαρα, τα μπράτσα, γύρω από τον αφαλό, στο άνω χείλος και αλλού.

Το Plexr χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό, προκειμένου να αυξάνεται επιλεκτικά η θερμοκρασία σε μια συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς, χωρίς, ωστόσο, να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τα βλέφαρα, η τεχνική είναι ιδιαίτερα δυναμική, καθότι, κατά την διάρκεια της διόρθωσης, επιτρέπεται στον ασθενή να ανοιγοκλείνει τα μάτια του με αποτέλεσμα τη σμίλευση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
 
Η διόρθωση επιτυγχάνεται σε τρεις συνήθως συνεδρίες, ανά μήνα, έτσι ώστε να μην υπάρχει έντονη διαφορά στο αποτέλεσμα.

Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας του καθενός και με τον τρόπο που γηράσκει, τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 6-8 χρόνια. Η μέθοδος εφαρμόζεται στο ιατρείο με τη χρήση μόνο αναισθητικής κρέμας.
 
Η «ανάρρωση» είναι ταχεία, καθώς δεν υπάρχουν σημάδια από τομές και ράμματα, παρά μόνο ένας παροδικός ερεθισμός στην περιοχή, ο οποίος μπορεί να καλυφθεί με απλά προϊόντα μακιγιάζ.

Επίσης ιστολογικές μελέτες έδειξαν, ότι με το Plexr αποφεύγονται επιπλοκές, όπως ουλές, δυσχρωμίες και άλλες, που υπήρχαν με άλλες μεθόδους.

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ασφαλής και μόνη αντένδειξή της αποτελεί η έκθεση στον ήλιο, πριν και μετά την εφαρμογή της.

Πλεονεκτήματα: 

ΟΧΙ ράμματα.
ΟΧΙ νυστέρι ή Laser.
OXI αιμορραγίες.
ΟΧΙ νέκρωση ή έγκαυμα.
Προστασία γειτονικών ιστών.
Επιλεκτική εξάχνωση κερατινοκυττάρων.
Μόνιμη Δράση
 
Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΛΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΡΑΜΜΑΤΑ, και μάλιστα στην άνεση του ΙΑΤΡΕΙΟΥ
 
 

*Δρ. Νεόφυτος Χρ. Δημητριάδης DDS, MD, MSc είναι Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, Αισθητική Χειρουργική Προσώπου του Πανεπιστημίου Tufts, Βοστόνη, Η.Π.Α.(εξετάζει και χειρουργεί στο American Medical Center στη Λευκωσία) .
Τηλ.:   70007484
Φαξ:     22 476797
Webpage: www.cyprusfacialsurgery.com
Email:'a0info@cyprusfacialsurgery.com
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας