Παρασκευή 26 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Δρ. Ζαβρίδης: "Στο Χειρουργείο, κανένα στήθος δεν είναι το ίδιο. "

Δρ. Ζαβρίδης: "Στο Χειρουργείο, κανένα στήθος δεν είναι το ίδιο. "

Στήθος και γυναίκα πάνε μαζί.
 
Το στήθος σε μία γυναίκα είναι άμεσα συνυφασμένο με την γυναικεία της φύση. Με την θηλυκότητα, την μητρότητα αλλά και με την σεξουαλικότητα της.
 
Ένα ωραίο στητό στήθος με πλούσιο ντεκολτέ βοηθά την γυναίκα να αποκτήσει την ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση της. Αυξητική Στήθους λοιπόν είναι η επέμβαση με την οποία αυξάνουμε το μέγεθος ενός στήθους.
 
Και ο μόνος τρόπος να αυξήσουμε το μέγεθος ενός στήθους είναι η συγκεκριμένη επέμβαση η οποία γίνεται με την βοήθεια ενθεμάτων σιλικόνης.
 
Η επέμβαση Αυξητικής Στήθους γίνεται εφόσον ολοκληρωθεί η εφηβεία και ολοκληρωθεί έτσι η ανάπτυξη του στήθους αλλά και του σώματος της γυναίκας.
 
Πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και η ενδιαφερόμενη χρειάζεται να μείνει ένα βράδυ στη κλινική.
 
Την επόμενη μέρα πηγαίνει στο σπίτι της με ένα ειδικό στηθόδεσμο χωρίς μπανέλα και με απλές οδηγίες για τις πρώτες μέρες όπως  να μην σηκώνει απότομα μεγάλα βάρη και να μην σηκώνει τα χέρια ψηλά για πολλή ώρα.
 
Το μέγεθος του καινούργιου στήθους καλό είναι να το συναποφασίζουν ο Πλαστικός Χειρουργός με την ενδιαφερόμενη.
 
Σίγουρα ο Πλαστικός Χειρουργός θα λάβει υπόψη του την επιθυμία της γυναίκας αλλά πρέπει ο ίδιος να κατευθύνει την γυναίκα τι μέγεθος είναι το καλύτερο για αυτήν που να φαίνεται φυσικό, αισθητικά ωραίο και με αρμονία με το υπόλοιπο σώμα.
 
Όσο αφορά τα ενθέματα σιλικόνης, τα οποία έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά με τους διάφορους μύθους που κατά καιρούς ακούγονται, πρέπει να πούμε ότι είναι ασφαλή.
 
Δεν σχετίζονται με κάποια νόσο, είναι υλικό αδρανές και δεν παρουσιάζουν καμία αλλεργία.
 
Αν η γυναίκα μείνει έγκυος μετά από την συγκεκριμένη επέμβαση, αυτή δεν επηρεάζει καθόλου ούτε την έκβαση της εγκυμοσύνης αλλά ούτε και τον θηλασμό. Άλλωστε στην Αυξητική Στήθους δεν ενοχλούμε καθόλου το στήθος, γιατί συνήθως η θήκη που δημιουργείται για να τοποθετηθεί το ένθεμα σιλικόνης δημιουργείται κάτω από τον μείζονα θωρακικό μύ.
 
Πάνω δηλαδή από το ένθεμα σιλικόνης, βρίσκεται ο μύς, και πάνω από το μύ το στήθος.
 
Η προσπέλαση δε για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη επέμβαση μπορεί να γίνει είτε από την μασχάλη, είτε από την θηλή είτε κάτω από το στήθος; από την υπομάστιο πτυχή.
 
Πάντοτε επιλέγουμε την κατάλληλη προσπέλαση για το συγκεκριμένο στήθος γιατί πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, με διαφορετικό στήθος, με διαφορετικό σωματότυπο, με διαφορετική ποιότητα δέρματος και με διαφορετικές ανάγκες.
 
Θυμάμαι άλλωστε τα λόγια του δασκάλου μου του Ανδρέα Φουστάνου που πάντα μου έλεγε;
 
"Στο Χειρουργείο ποτέ μην κάνεις το ίδιο πράγμα γιατί κανένα στήθος δεν είναι το ίδιο. "
 
Πάντα να αυτοσχεδιάζεις και να εξατομικεύεις την επέμβαση και το αποτέλεσμα  στην κάθε γυναίκα.
 
 
*Χάρης Ζαβρίδης MD, PhD
Πλαστικός Χειρουργός
 
«Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Χάρης Ζαβρίδης»
 
Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 20, 1075, Λευκωσία
 
Web-site: www.harriszavrides.com
e-mail:  info@harriszavrides.com
Τηλ: 22445588
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας