Σάββατο 20 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

3ο Παγκύπριο Ογκολογικό Συνέδριο Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και Ογκολογικής Εταιρείας Κύπρου

3ο Παγκύπριο Ογκολογικό Συνέδριο Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και Ογκολογικής Εταιρείας Κύπρου

“Νέοι ορίζοντες στη πρόληψη του καρκίνου
και την εξατομικευμένη θεραπεία ”

 
27-29 Οκτωβρίου, 2017, ξενοδοχείο MEDITTERRANEAN, Λεμεσός
 
Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, στα πλαίσια των προσπαθειών  του για συνεχή επιμόρφωση του ιατρικού, παραϊατρικού και επιστημονικού  προσωπικού  που ασχολείται με θέματα καρκίνου και με στόχο την προσφορά αναβαθμισμένων υπηρεσιών, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ογκολογική Εταιρεία Κύπρου, το 3ο Παγκύπριο Ογκολογικό Συνέδριο με τίτλο «“Νέοι ορίζοντες στη πρόληψη του καρκίνου και την εξατομικευμένη θεραπεία» στη Λεμεσό στις 27-29  Οκτωβρίου 2017.
 
33 διακεκριμένοι ομιλητές από Κύπρο και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν μελέτες και έρευνες κυρίως σε θέματα όπως την εξατομικευμένη ιατρική και ανοσοθεραπεία, που στόχο έχουν την προσφορά πιο αποτελεσματικής θεραπείας προς τους καρκινοπαθείς. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση διαφόρων μορφών καρκίνου καθώς και στην ανακουφιστική φροντίδα.
 
Στο συνέδριο, αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 400 επαγγελματίες υγείας από τον τομέα της ογκολογίας. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνουν βραβεύσεις για πρωτότυπες εργασίες νέων επιστημόνων αλλά θα απονεμηθεί και ειδικό βραβείο εις μνήμη της Δρ. Χέλεν Σωτηρίου, η οποία για σειρά ετών, με ζήλο και ενθουσιασμό ανελάμβανε σχεδόν εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση των ογκολογικών συνεδρίων και διαλέξεων  του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας