Πέμπτη 25 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

  «Ιατρική Σχολή: Μέσον Επιστήμης και Πολιτισμού»

  «Ιατρική Σχολή: Μέσον Επιστήμης και Πολιτισμού»

Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει το 5ο Διεθνές Βιο-Ιατρικό Συνέδριο, “Βίο-Ιατρική Επιστημονική Κύπρος”, με γενικό τίτλο: «Ιατρική Σχολή: Μέσον Επιστήμης και Πολιτισμού».
 
Το τριήμερο Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.
 
Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Νοέμβριου στις 13:30 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017. Το συνέδριο συμπεριλαμβάνει συνεδρίες στρογγυλής τραπέζης για την καρδιολογία και νευρολογία.
 
Οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση 15 βαθμών συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από τον Ιατρικό Σύλλογο Κύπρου.
 
Οι εγγραφές είναι δωρεάν και αρχίζουν στις 12.30μμ.
 
Στο συνέδριο συμμετέχουν ομιλητές διεθνούς εμβέλειας από παγκοσμίου φήμης Ιδρύματα του εξωτερικού όπως ο κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Dr. Leland H. Hartwell ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθυντής του Seattle’s Fred Hutchinson Cancer Research Center και Καθηγητής Γονιδιωματικών Επιστημών στο Washington University.  
 
Εκ των κεντρικών ομιλητών, ο ομότιμος Καθηγητής David Bates στην Κλινική Νευρολογία στο Newcastle University και ο Καθηγητής Παναγιώτης Σουκάκος ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ), πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Χειρουργικής Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας (2001) κ.α.
 
Το πολύ-θεματικό, επιστημονικό συνέδριο Βίο-Ιατρικής έχει καθιερωθεί ως υψηλού επιπέδου, ετήσια διεθνής συνάντηση.
 
Έχει καταστεί πλέον θεσμός ενώ συμβάλλει στην πολύτιμη δια βίου ιατρική εκπαίδευση.
 
Είναι ως εκ τούτου, μία ακόμη προσφορά της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην βιο-ιατρική κοινότητα του τόπου.
 
Στην τελετή έναρξης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα εκπροσωπηθεί από την ΓΔ του υπουργείου Υγείας Δρ Χριστίνα Γιαννάκη, θα παραστεί ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου Δρ Πέτρος Αγαθαγγέλου,  βουλευτές της Επιτροπής Υγείας και εκπρόσωποι κομμάτων.
 
Κύριος χορηγός της εκδήλωσης είναι η Bayer/NOVAGEM LTD.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας