Πέμπτη 25 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Αφιέρωμα στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο (video)

Αφιέρωμα στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο (video)

Η ανέγερση Του Γερμανικού ογκολογικού Κέντρου ξεκίνησε τον Μάϊο του 2016 και μέσα σε δεκαεφτά μήνες ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση και αδειοδοτήθηκε η λειτουργία του.
 
 Το Κέντρο, όπως λειτουργεί σήμερα με τους δύο πρώτους ορόφους,  έχει περίπου 6.100 τετρ. μέτρα ωφέλιμους και βοηθητικούς χώρους.

Με επίκεντρο του τον Κύπριο ασθενή και την προσφορά ποιοτικών αλλά και μοναδικών ανά το Παγκύπριο υπηρεσιών, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εντός εβδομάδας κατάθεση οικονομικής πρότασης στο Υπουργείο Υγείας για παροχή υπηρεσιών το ΓΟΚ άνοιξε τις πόρτες του και μας ξενάγησε στους χώρους του 

Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και καινοτόμων για τα Κυπριακά δεδομένα υπηρεσιών, όπως ένα ολοκληρωμένο Τμήμα Ακτινοθεραπείας, Τμήμα Παθολογικής Ογκολογίας, Διαγωνιστικό και Επεμβατικό Τμήμα και Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής, ενώ τονίστηκε πως σκοπός είναι η κάλυψη των αναγκών των Κύπριων ασθενών.

Χαρακτηριστικό της σημασίας που δίνεται στην άνεση και ψυχολογία των ασθενών είναι και ο τρόπος διαμόρφωσης των διαφόρων χώρων, όπως το δωμάτιο χημειοθεραπείας, με θέα ολόκληρη τη Λεμεσό, ο υπό δημιουργία κήπος στην οροφή, όπου οι ασθενείς θα μπορούν να μεταφέρονται ακόμα και με τα κρεβάτια τους, καθώς και η δυνατότητα που δίνεται στους ασθενείς που λαμβάνουν ραδιενεργό ιώδιο για τον θυρεοειδή, να συναναστρέφονται με συμπάσχοντες τους σε ακτινοπροστατευόμενο κήπο, αντί να είναι απομονωμένοι σε ένα δωμάτιο.
 
Παρακολουθείστε το video αφιέρωμα με όλες τις λεπρομέρειες από το στολίδι της Λεμεσού και της Κύπρου όλης: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας