Πέμπτη 18 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας από τη γρίπη με το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Ginsana®

Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας από τη γρίπη με το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Ginsana®

Η σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία μας, καθώς το σύστημα αυτό αποτελεί τον πρώτο φραγμό έναντι των ιών και των βακτηριδίων. Η ηλικία, το άγχος, η κακή διατροφή και οι απότομες αλλαγές του καιρού μπορούν να εξασθενήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
 
Το Ginsana® είναι μία φυσική πηγή ενέργειας με τζίνσενγκ που δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα, και κατά την αλλαγή των εποχών.
 
Το τζίνσενγκ είναι ένα από τα παγκοσμίως γνωστά θαυματουργά βότανα για την διεγερτική και προστατευτική δράση που ασκεί στο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι τονωτικές και θεραπευτικές ιδιότητές του το κατατάσσουν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα στα σημαντικότερα φυσικά βοηθήματα για την τόνωση του ανθρώπινου οργανισμού.
 
Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι το Ginsana® ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα  μειώνοντας κατά τρεις φορές το κίνδυνο προσβολής από τη γρίπη και/ή το κοινό κρυολόγημα. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, ενώ οι θετικές δράσεις του εκχυλίσματος Ginseng G115® έχουν ελεγχθεί και τεκμηριωθεί από μελέτες παγκοσμίου κλίμακας. Είναι ιδανικό για:
 
•           όσους αισθάνονται κουρασμένοι ή αδύναμοι
•           όσους κολλούν τακτικά γρίπη και/ή εποχική γρίπη
•           όσους αισθάνονται μεγαλύτερη εξάντληση κατά την αλλαγή των εποχών
•           οργανισμούς εξασθενημένους από θεραπείες με αντιβιοτικά
 
Διατίθεται σε κάψουλες, σε συσκευασίες των 30 τεμαχίων, που περιέχουν 100 mg τυποποιημένου εκχυλίσματος Ginseng G115® ανά κάψουλα, καθώς επίσης σε πόσιμη μορφή σε συσκευασία των 250ml.
 
Εισάγεται στην Κύπρο από την Marathon Trading.  Θα τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή των €19.90 (κάψουλες) και €20.90 (τόνικ).
 
Marathon Trading
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας