Παρασκευή 26 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

VoxLysopaine®: το φυσικό καταπραϋντικό για το λαιμό και τη φωνή!

VoxLysopaine®: το φυσικό καταπραϋντικό για το λαιμό και τη φωνή!

Το VoxLysopaine® είναι ένα καινοτόμο ιατροτεχνολογικό προϊόν το οποίο περιορίζει τον πονόλαιμο και μειώνει τη βραχνάδα.
 
Oι προερχόμενες από τη φύση δραστικές ουσίες του, η στυπτηρία (alum) και τα βρύα Ισλανδίας (Iceland moss), προσφέρουν στυπτική και καταπραϋντική δράση ενάντια στον ερεθισμό και στη φλεγμονή του στοματικού και φαρυγγικού βλεννογόνου.
 

Το VoxLysopaine® εξασφαλίζει διπλό αποτέλεσμα: από τη μια μειώνει τις ενοχλήσεις στο λαιμό και τη βραχνάδα και απ’την άλλη προστατεύει τη φωνή  από την βακτηριακή αποίκηση.
 
Παράλληλα, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της δυσφορίας στο λαιμό όπως τη ξηρότητα, τη φαγούρα, τη δυσκαταποσία και την τραχύτητα, υποστηρίζοντας την ανάρρωση του βλεννογόνου όταν υποφέρει κάποιος από συμπτώματα σχετικά με το κρυολόγημα.
 
Το VoxLysopaine® κυκλοφορεί σε γεύση λεμόνι-ευκάλυπτο και φράουλα - μέντα!
 

Το VoxLysopaine® δεν περιέχει ζάχαρη. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από άριστο προφίλ ασφάλειας και δεν απορροφάται από τον οργανισμό.
 
Είναι κατάλληλο για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες από 6 ετών και άνω, καθώς και για εγκυμονούσες, θηλάζουσες γυναίκες και διαβητικούς.

Το VoxLysopaine® εισάγεται από την Marathon Trading και διατίθεται στα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή, στην τιμή των €5.90 για 20 παστίλιες. Συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό σας πριν τη χρήση.
 

Marathon Trading
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά
Τηλ. 22.89.95.00
Fax. 22.75.71.73
sales@marathontrading.com
www.marathontrading.com                    
www.facebook.com/marathontrading.cy
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας