Σάββατο 20 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

“ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ”

“ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ”

Για 16η χρονιά, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου σε συνεργασία με την ΑΗΚ διοργανώνουν τη Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε μια Ζωή» που πρωταρχικό στόχο έχει την ανάπτυξη πόρων για την ενίσχυση των υπηρεσιών του Συνδέσμου αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο.
 
Η εκστρατεία καλεί το κοινό να αφιερώσει ένα λαμπάκι στα Χριστουγεννιάτικα δέντρα του Συνδέσμου σε αγαπημένα πρόσωπα που τα άγγιξε ο καρκίνος κάνοντας μία εισφορά στο www.anticancersociety.org.cy.  
 
Στα πλαίσια της εκστρατείας ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος  Κύπρου, σε συνεργασία με πολλούς άλλους οργανισμούς αλλά και εθελοντές,  πραγματοποιούν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις  με μουσικοχορευτικά σύνολα, παιδικές δραστηριότητες και Χριστουγεννιάτικες αγορές.
 
Λαμβάνοντας μέρος στις εκδηλώσεις αυτές μπορεί κάποιος να στηρίξει το κύριο σκοπό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου που είναι η παροχή δωρεάν υπηρεσιών ανακουφιστικής φροντίδας προς του καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας