Πέμπτη 9 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Σύγχρονες δυνατότητες αντιμετώπισης του Γυναικολογικού Καρκίνου, διαθέσιμες σήμερα στην Κύπρο

Σύγχρονες δυνατότητες αντιμετώπισης του Γυναικολογικού Καρκίνου, διαθέσιμες σήμερα στην Κύπρο

Σύγχρονες δυνατότητες αντιμετώπισης του Γυναικολογικού Καρκίνου, διαθέσιμες σήμερα στην Κύπρο
Το Διεπιστημονικό Συνέδριο Γυναικολογικής Ογκολογίας θα διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2018, στις 09:00, στο Four Seasons, στη Λεμεσό
 
Σκοπός του «Διεπιστημονικού Συνέδριου Γυναικολογικής Ογκολογίας» που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2018, στις 09:00, στο ξενοδοχείο Four Seasons της Λεμεσού, είναι η περαιτέρω διεύρυνση γνώσεων σε όλους τους τομείς της Γυναικολογικής Ογκολογίας, αλλά και η υπεύθυνη ενημέρωση των γιατρών της Κύπρου για τις δυνατότητες αντιμετώπισης του Γυναικολογικού Καρκίνου που είναι διαθέσιμες σήμερα στο νησί.
 
Το Συνέδριο, έχοντας ως βασικές δομές τη Χειρουργική, την Παθολογική και την Ακτινοθεραπευτική Ογκολογική Αντιμετώπιση, θα επικεντρωθεί σε θέματα, όπως:
  • Η χειρουργική αντιμετώπιση για τον Καρκίνο Ενδομητρίου της Μήτρας είναι ιδιαίτερα συχνή σε γυναίκες, οι οποίες βρίσκονται στην εμμηνόπαυση. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η χειρουργική αντιμετώπιση έχει εξελιχθεί ταυτόχρονα με την εξέλιξη της λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής.
Δρ Kotanidis Christos, ειδικός γυναικολόγος-μαιευτήρας, Πανεπιστημιακή Κλινική Λούμπεκ (Lübeck), Germany
 
  • Η ακτινοθεραπεία για τον Καρκίνο του Μαστού, ο οποίος μας κληροδοτήθηκε από τον περασμένο αιώνα. Σήμερα, στην εποχή της θεραπευτικής εξατομίκευσης και υπό το πρίσμα της εξέλιξης του συνόλου των διαγνωστικών και θεραπευτικών προσεγγίσεων, η ακτινοθεραπευτική ογκολογία μεταβάλλεται, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος, ενώ συγχρόνως αναζητά απαντήσεις σε ερωτήματα που αναδύονται.
Δρ Ευστράτιος Καραγιάννης, ακτινοθεραπευτής-ογκολόγος, Τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, Κύπρος
 
  • Ο Καρκίνος του Μαστού και η ακριβής όσο κι έγκαιρη διάγνωση. Θα παρουσιαστούν ορισμένα περιστατικά, τα οποία αποδεικνύουν πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όσον αφορά τις κατευθυντήριες γραμμές για τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
  • Δημήτρης Σοφοκλέους, specialist radiologist, Specialised Breast & Ultrasound Center, Κύπρος
 
Επιπροσθέτως, το Επιστημονικό Πρόγραμμα αναπτύσσεται και από άλλους έμπειρους ομιλητές που έρχονται από τη Γερμανία, την Ελλάδα και την Κύπρο, και οι οποίοι έχουν διαγράψει πολυετή, σημαντική πορεία στο χώρο αντιμετώπισης του Γυναικολογικού Καρκίνου.
Το Συνέδριο απευθύνεται σε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, όπως  ογκολόγους, ακτινολόγους, παθολόγους, γυναικολόγους, καρκινολόγους, κλπ..


 
Για περισσότερες Πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ:
https://www.imhbusiness.com/el/42-3#εισαγωγη
Οργανωτής: Ελληνο-Γερμανική Εταιρεία Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Υπό την Αιγίδα: Παγκύπρια Γυναικολογική και Μαιευτική Εταιρεία, Κυπριακή Εταιρεία Παθολογίας, Κυπριακή Ογκολογική Εταιρεία, Κυπριακή Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής, Ακτινολογική Εταιρεία Κύπρου, Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, Σε συνεργασία με: Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, Ιατρικό Κέντρο Μητέρα και Παιδί, Συντονισμός: IMH, Χορηγός Επικοινωνίας: Health News
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ - τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας