Παρασκευή 24 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Είστε έγκυος ή σκοπεύετε να αποκτήσετε παιδί;

Είστε έγκυος ή σκοπεύετε να αποκτήσετε παιδί;

Σύμφωνα με έρευνες μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν καταναλώνει επαρκή επίπεδα συγκεκριμένων μικροθρεπτικών συστατικών στο πλαίσιο της καθημερινής τους διατροφής. Οι ειδικοί συνιστούν ότι ο καλύτερος τρόπος πρόσληψης των απαραίτητων βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων είναι καταναλώνοντας τροφές που περιέχουν τόσο βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία αλλά και άλλες ουσίες που μπορούν να συμβάλουν στην πρόσληψη νόσων. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης συμβαίνουν άλλωστε μεγάλες αλλαγές στον οργανισμό της μητέρας προκειμένου να υποστηρίξει την ανάπτυξη του παιδιού της. Γι’ αυτό το λόγο τα μικροθρεπτικά συστατικά είναι πολύ σημαντικά σε αυτή την περίοδο. Μια μη ισορροπημένη διατροφή μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει κινδύνους οι οποίοι υφίστανται επίσης και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μπορούν να έχουν αρνητικές συνέπειες τόσο για τη μητέρα όσο και για το παιδί.

To συμπλήρωμα διατροφής Pregnalin® είναι ιδανικό για να το λαμβάνουν γυναίκες που σχεδιάζουν να μείνουν έγκυες, που είναι έγκυες και που θηλάζουν αφού παρέχει την απαιτούμενη ποσότητα μικροθρεπτικών συστατικών συμπεριλαμβανομένου του φυλλικού οξέος ώστε να καλύπτονται πλήρως οι μεταβαλλόμενες ανάγκες των γυναικών αυτών. Η ανάγκη για μικροθρεπτικά συστατικά αυξάνεται σημαντικά και με τη λήψη ενός δισκίου Pregnalin® ημερησίως διασφαλίζεται ότι η μητέρα ή η μέλλουσα μητέρα προσλαμβάνει τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται για να υποστηρίξει την υγεία και την ανάπτυξη του παιδιού της καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Η λήψη συμπληρωμάτων Pregnalin® θα πρέπει ιδανικά να ξεκινά κατά τον ενεργό προγραμματισμό της εγκυμοσύνης και να συνεχίζεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Παράλληλα, λαμβάνοντάς τα πριν την εγκυμοσύνη βοηθά τις μέλλουσες μητέρες να διαχειριστούν καλύτερα τις φυσιολογικές αλλαγές σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnalin® εισάγεται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και μπορείτε να το βρείτε μόνο στα φαρμακεία.
Marathon Trading
Τηλ. 22899500
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας