Πέμπτη 18 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Μύρια Νεοφύτου: Μακιγιάζ παραλίας για κάθε ηλικία!

Μύρια Νεοφύτου: Μακιγιάζ παραλίας για κάθε ηλικία!

Πώς μπορούμε να είμαστε μακιγιαρισμένες στην παραλία χωρίς να το καταλάβει κανείς;

Το θέμα είναι να νιώθουμε όμορφες όπου κι αν κυκλοφορήσουμε ακόμα και στην παραλία! Στο κάτω κάτω μια – δυο selfies θα τις βγάλουμε.

Πιο κάτω σας αναφέρω διάφορες επιλογές μακιγιάζ  για την παραλία αλλά και πολλά tips για τον κάθε τύπο δέρματος.
 

1η επιλογή

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

m8

Χρησιμοποιήστε μια καλή αντηλιακή κρέμα  με χρώμα και ψηλό δείκτη προστασίας (30 ή  50spf). Απλώστε την κρέμα καλά σε όλο σας το πρόσωπο και στον λαιμό. Στη συνέχεια ξαναπεράστε ακόμα μια στρώση αλλά ταμποναριστά αυτή τη φορά για να έχετε περισσότερη κάλυψη.


Tips: Προσέξτε το χρώμα να είναι κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας σας.
Στη συνέχεια εφαρμόστε στο πρόσωπο σας μια τερακότα

frezty

 

(bronzer).  Απλώστε την με ένα μεγάλο πινέλο στα ζυγωματικά ,  στα μήλα του προσώπου σας, στο πηγούνι,  στη μύτη και στο λαιμό. Η τερακότα θα αφήσει στο πρόσωπό σας ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα.


Προσοχή! Η  τερακότα να μην είναι πολύ πιο σκούρα από την επιδερμίδα σας.


Tips: Τα άτομα που έχουν έντονα σημάδια και σπυράκια καλό θα ήταν να επιλέξουν ματ τερακότα για να μην τονίζονται περισσότερο.

dior

 

2η επιλογή
Χρησιμοποιήστε μια καλή αντηλιακή κρέμα είτε με χρώμα είτε άχρωμη και ψηλό δείκτη προστασίας (30 ή  50 spf). Απλώστε την καλά σε όλο σας το πρόσωπο και στο λαιμό.
Ακολούθως,  εφαρμόστε  ένα foundation με κάλυψη και  αντηλιακή προστασία για να καλύψετε τυχών κοκκινίλες,  σπυράκια, πανάδες και φακίδες .


Στην αγορά θα βρείτε αντηλιακά foundations σε υγρή μορφή, stick,  cushion  αλλά και  αντηλιακές καλυπτικές πούδρες. Επιλέξτε το foundation ανάλογα με τον τύπο δέρματός σας  και το αποτέλεσμα που θέλετε.
 

m3

Tips: θα πρότεινα να χρησιμοποιείται η πούδρα σε πιο νεανικά δέρματα και η υγρή μορφή σε πιο ώριμα δέρματα και σε δέρματα με έντονη λιπαρότητα .
Στη συνέχεια συνεχίστε με τη διαδικασία της  τερακότας (βλέπε 1η επιλογή).
Εξίσου όμορφη είναι και η ιδέα να περάσετε μόνο μια αντηλιακή στο πρόσωπό σας  αφήνοντας τις όμορφες φακίδες σας να κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι είναι και η τελευταία λέξη της μόδας στο μακιγιάζ!


ΒΑΨΙΜΟ ΧΕΙΛΙΩΝ

xeili

Για τα χείλη σας μπορείτε επιλέξετε όποιο χρώμα κραγιόν σας αρέσει, nude ή έντονο φτάνει να φαίνονται ενυδατικά και ζουμερά!
Αν έχετε μόνο ματ κραγιόν μπορείτε να περάσετε από πάνω ένα lip gloss.
Για εσάς που δε θέλετε να είναι εμφανές ότι φοράτε κραγιόν περάστε ένα έντονο κραγιόν στα χείλη σας και στη συνέχεια αφαιρέστε το τόσο όσο να αφήσει ένα φυσικό ροδαλό χρώμα στα χείλη σας.

ΒΑΨΙΜΟ ΒΛΕΦΑΡΩΝ
Για τα  βλέφαρα επιλέξετε μια αδιάβροχη καφέ ή μαύρη μάσκαρα που να μην κολλάει τις βλεφαρίδες σας.
Tips: για πιο διακριτικό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε τη μάσκαρα μόνο για τις πάνω βλεφαρίδες.
 

ΒΑΨΙΜΟ ΦΡΥΔΙΩΝ

m7

Φυσικό πυκνό και σχηματισμένο φρύδι.
Σχηματίστε τα φρύδια σας με ένα αδιάβροχο μολύβι φρυδιών και για σταθεροποίηση  χτενίστε τα με ένα άχρωμο μάσκαρα φρυδιών.
Ακόμα ένας  εύκολος τρόπος είναι να σχηματίσετε τα φρύδια σας με ένα τζελ φρυδιών με χρώμα,  που περιέχει μικροσκοπικές ίνες .
Tips: Επιλέξτε πάντα προϊόντα που είναι ανθεκτικά στο νερό και να αποφεύγετε να τοποθετείτε σκιά για να σχηματίσετε τα φρύδια σας.
Τέλος,  θα κλείσω με μια τελευταία συμβουλή που έχει να κάνει με την ανανέωση της διαδικασίας  αφού όλοι ξέρουμε πως πρέπει να ανανεώνουμε την αντηλιακή μας  κάθε 2-3 ώρες.
Μπορείτε απλά να ξαναπεράσετε την αντηλιακή σας ή να πάρετε  μαζί σας ένα υγρό σαπουνάκι καθαρισμού και να επαναλάβετε τη διαδικασία.


Μην τρομάξετε, θέλει μόνο 5 λεπτά!
Καλό και όμορφο καλοκαίρι σας εύχομαι γεμάτο αγάπη!


Για οποιεσδήποτε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στους πιο κάτω συνδέσμους.

Μύρια Νεοφύτου, 
Make up Αrtist, Σύμβουλος Ομορφιάς, 

TEL: 99603339 & 99067776
FB: Beauty and Love by Myria Neophytou 


INSTA: beautyandlovebymyria
 

Μύρια Νεοφύτου, make up artist, σύμβουλος ομορφιάς, 99067776, FB: Beauty and Love by Myria Neophytou , INSTA: beautyandlovebymyria

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας