Παρασκευή 19 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Eρμηνεύστε την γλώσσα του σώματος!

Eρμηνεύστε την γλώσσα του σώματος!

Βγήκατε στο ραντεβού σας και ενώ το άλλο άτομο ισχυρίζεται ότι περνάει όμορφα μαζί σας , εσείς τον /την βλέπετε να χασμουριέται συνεχώς! Η γλώσσα του σώματος σας λεει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που σας λεει με τα λόγια του ο / η συνοδός σας. Εντοπίστε λοιπόν την θετική ή αρνητική γλώσσα του σώματος και μάθετε τι πραγματικά αισθάνεται το άλλο άτομο για σας!
 
Αρνητική γλώσσα σώματος.
1. Μήπως το άτομο απέναντι σας έχει σταυρωμένα τα χέρια στο στήθος; Αυτό σημαίνει ότι ασυναίσθητα βάζει ένα τείχος ανάμεσα σας. Μάλλον , δεν είναι διατεθειμένο για μεγαλύτερη οικειότητα.

2. Χασμουριέται ; Αυτό είναι πολύ κακό σημάδι , εκτός και αν το ραντεβού σας ξενύχτησε το προηγούμενο βράδυ γιατί σας σκεφτόταν!

3. Συχνές κινήσεις του κεφαλιού , αντί για λεκτικές απαντήσεις. Αυτό σημαίνει πάλι ότι το άλλο άτομο βάζει τείχος ανάμεσα σας ή δεν σας παρακολουθεί συγκεντρωμένα.

4. Δεν σας κοιτάζει στα μάτια ; Κοιτάζει οπουδήποτε αλλού εκτός από σας ; Σ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ανησυχήσετε πολύ. Μάλλον σας έχει βαρεθεί!

5. Κρατάει απόσταση από σας ; Όταν το άλλο άτομο δεν σας πλησιάζει , και δεν εννοούμε απαραίτητα να σας πλησιάσει για κάποιο σκοπό , δεν σας αγγίζει και δεν στέκεται δίπλα σας , μάλλον αποφεύγει οποιαδήποτε σωματική επαφή!

Θετική γλώσσα σώματος.
1. Εάν το άλλο άτομο κάθεται άνετα και χαλαρωμένα , χωρίς όμως να δείχνει βαριεστημένο , απλά απολαμβάνει την συζήτηση και την προσέχει , σας δίνει το πράσινο φως πως ενδιαφέρεται!

2. Η συνεχής οπτική επαφή , και ειδικά το κοίταγμα στα μάτια θα πρέπει να σας δώσει θετικά σημάδια

3. Σκύβει προς το μέρος σας ; Αυτό ερμηνεύεται ότι δεν είστε πια δύο ξένοι και αρχίζει να αναπτύσσεται μια οικειότητα μεταξύ σας.

4. Σας ακουμπάει ; Το καλύτερο σημάδι είναι εάν σας κρατάει το χέρι αλλά και οποιαδήποτε άλλη κίνηση προς το μέρος σας εκλαμβάνεται ως θετικό σημάδι.

5. Μήπως κρύβει τις παλάμες; Οι ανοιχτές παλάμες , και η έκθεση τους στο άλλο άτομο δείχνει φιλική διάθεση και ζεστασιά.

6. Συμφωνεί κουνώντας το κεφάλι καταφατικά κατά την διάρκεια που του μιλάτε ; Αυτό δείχνει ότι σας προσέχει , κρέμεται από τα χείλη σας και βρίσκει την συζήτηση ενδιαφέρουσα.

7. Προσαρμόζεται ανάλογα με τις δικές σας κινήσεις ; Εάν παραδείγματος χάρη σκύψετε στο τραπέζι , σκύβει και αυτό ;
 
8. Ψιθυρίζει όταν ψιθυρίζετε; Εάν ναι τότε σημαίνει ότι αρχίζει να αναπτύσσετε μεταξύ σας μια αρμονία και ένας κοινός ρυθμός. Εξαιρετικά καλό σημάδι.

Μήπως αναγνωρίζετε τις πιο πάνω συμπεριφορές στις δικές σας καθημερινές επαφές ; Μήπως και εσείς άθελα σας δίνετε τα λανθασμένα μηνύματα στους γύρω σας ; Μήπως έχετε αναθεωρήσει την γνώμη σας για τον τρόπο που σας βλέπει κάποιος /α ; Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε.
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας