Σάββατο 20 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Tεχνικές φλερτ για κυρίους!

Tεχνικές φλερτ για κυρίους!

Έχετε αναρωτηθεί κατά πόσον υπάρχει κανόνας για το πώς θα σας δει με άλλο μάτι ; Το να την κεράσετε ένα ποτό δεν είναι πια αρκετό , πρέπει να της δώσετε περισσότερα ευγένεια , καλούς τρόπους , χιούμορ , προσωπικότητα.

Σας παραθέτουμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αρχίσετε μια έξυπνη συζήτηση που σίγουρα θα κερδίσει το ενδιαφέρον της
 
· Συγκρίνετε την με έργα τέχνης!Ναι , καλά διαβάσατε.Μια εύστοχη παρομοίωση της με πίνακα ζωγραφικής δεν θα την κάνει απλά να νιώσει όμορφα αλλά θα της δείξει και πόσο καλλιεργημένος είσαστε με ενδιαφέροντα πέρα από το ποδόσφαιρο και το στοίχημα.
 
· Δείξτε της τα συναισθήματα σας όχι με λόγια αλλά με έργα! Υιοθετήστε χαμογελαστά μάτια!Το ξέρετε το κόλπο; Είναι εκείνο το βλέμμα που δείχνει πόσο όμορφα σας κάνει να νιώθετε , πόσο σας αρέσει και πόσο σας ενδιαφέρει σαν γυναίκα και σίγουρα θα έχει πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα από τις γνωστές πολυφορεμένες ατάκες που χρησιμοποιούνται σ τέτοιες περιπτώσεις.
 
· Κάντε της ένα αυθεντικό κοπλιμέντο.Μην την πείτε πόσο πολύ της πηγαίνει το μπλουζάκι που φοράει , ή πόσο μεθυστικό είναι το άρωμα της σίγουρα θα το χει ξανακούσει και δεν θα τραβήξει την πρέπουσα προσοχή. Προσπαθήστε , ας πούμε να μαντέψετε το άρωμα της.Η ακόμα να κάνετε σχόλια για την συνολική της εμφάνιση χρησιμοποιώντας πρωτότυπες λέξεις και φράσεις. (που θα έχτε σκεφτεί από προηγουμένως μην πάτε ποτέ απροετοίμαστος!)
 
· Δώστε σημασία στην λεπτομέρεια. Οι γυναίκες πάντα πιστεύουν πως οι άντρες δεν προσέχουν τις λεπτομέρειες , γι αυτό αιφνιδιάστε την! Θυμηθείτε μια πολύ μικρή λεπτομέρεια απ το ντύσιμο της και χρησιμοποιείστε το στο επόμενο ραντεβού. Της δείχνετε έτσι πως είναι ξεχωριστή και αξέχαστη.
 
· Μην την καταπιέζετε! Αν δεν θέλει να σας δώσει το τηλέφωνο της , δώστε της το δικό σας και ξαναζητήστε ευγενικά την επόμενη φορά που θα την δείτε.Μην την απομονώνετε από τον κόσμο γύρω σας.Δώστε της χώρο..να αναπνεύσει , και να αναζητήσει κι αυτή την συντροφιά σας.
 
· Χρησιμοποιείστε όμορφα λόγια όταν της μιλάτε. Αποφύγετε άκομψες εκφράσεις και χειρονομίες . Δείξτε καλλιεργημένος και ευγενής. Δεν θα χάσετε
 
· Κάντε την να γελάσει.Οι γυναίκες λατρεύουν και εντυπωσιάζονται από τους άντρες με λεπτό χιούμορ. Την κάνετε έτσι να νιώθει άνετα και να σας εμπιστευτεί.Βρείτε λοιπόν μερικά πρωτότυπα ανέκδοτα , μερικές έξυπνες χιουμοριστικές εκφράσεις για να σπάτε τον πάγο. Δημιουργείστε σε πρώτο στάδιο μια φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ σας.
 
· Προς Θεού , μην της δώσετε το μήνυμα ότι η όλη σας προσέγγιση έχει μόνο μια κατάληξη και ένα και μοναδικό στόχο : το σεξ! Θα την τρομάξετε και θα θέλει να το βάλει στα πόδια. Συζήτηση περί σεξ , κάντε μόνο αν αυτή σας ρωτήσει!
 
· Ρωτήστε την! Με απλές ερωτήσεις , που μπορούν να έχουν μεγάλη ανάπτυξη ρωτήστε για το πώς πέρασε τις διακοπές της , τα αγαπημένα της χόμπι , την δουλειά της , τα ενδιαφέροντα της.Σκοπός σας είναι να την κάνετε να νιώσει άνετα και να μιλήσει για πράγματα που την κάνουν να αισθάνεται ευχάριστα.Μ αυτό τον τρόπο φτιάχνετε ένα κεφάτο κλίμα , που υπόσχεται περισσότερα στην συνέχεια.
 
· Τέλος κάντε την να νιώσει μοναδική και σπάνια!Τονίστε πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί μια γυναίκα με τα δικά της πλεονχτήματα.Δείξτε της απόλυτη προσοχή και μην διερευνείτε τον χώρο γύρω σας για καινούργια ενδιαφέροντα άτομα..με προοπτικές.
 
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και να θυμάστε , οι πετυχημένοι καρδιοκατακτητές είναι πάντα προετοιμασμένοι και ετοιμόλογοι!
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας