Πέμπτη 18 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Πού θα ταξιδέψεις για να ρίξεις την ντόπια…

Πού θα ταξιδέψεις για να ρίξεις την ντόπια…

Ετοιμάζεσαι για τα ξένα; Οι έρευνες αποδυνύονται ο καλύτερος οδηγός για φλέρτ 

 
ΚΡΟΑΤΙΑ

Στην Κροατία, το 58% των αντρών έχει γνωρίσει μία γυναίκα σε καφετέρια σε αντίθεση με το 14% των αντρών στις ΗΠΑ. «Εμείς πίνουμε τον καφέ με το πάσο μας» δήλωσε ο Aleksandar Stulholfer, Κροάτης σεξολόγος. Αν εντοπίσεις κάποια που σου αρέσει στο διπλανό τραπέζι στην καφετέρια, δοκίμασε αυτήν την τακτική: «Ο αληθινός Κροάτης θα προσφερόταν να πληρώσει το λογαριασμό της γυναίκας που του τράβηξε την προσοχή» λέει ο Arbanas. 

ΙΣΠΑΝΙΑ

Στην Ελλάδα άντε και στην Κύπρο , το να γνωρίσεις μια γυναίκα σε ένα μπαρ μπορεί να σημαίνει ότι δεν θες κάτι περισσότερο από αυτήν πέρα από τα αυτονόητα. Οι Ισπανοί όμως το βλέπουν κάπως διαφορετικά: σχεδόν τρεις στους τέσσερις Ισπανούς λένε ότι τα μπαρ είναι από τα δημοφιλέστερα μέρη για να γνωρίσεις τη γυναίκα της ζωής σου. «Εμείς κοινωνικοποιούμαστε κυρίως σε μπαρ - η Μαδρίτη έχει περισσότερα μπαρ απ’ όλη την Ευρώπη μαζί» λέει η Belén Molinuevo, σεξοθεραπεύτρια στο πανεπιστήμιο Syracuse της Μαδρίτης. Το κόλπο: αντί να της κάνεις την αγία τριάδα των πρώτων ερωτήσεων (όνομα, περιοχή, επάγγελμα), πες της «άσε με να μαντέψω: είσαι από την [τάδε]» προτείνει η Engler. Αν δεν την αναγκάσεις να περάσει από ανάκριση, τότε μπορεί να κάνετε πιο φυσιολογική κι ενδιαφέρουσα συζήτηση.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η Αυστραλία έχει σχεδόν το μέγεθος των ΗΠΑ, αλλά έχει λιγότερο από το 1/10 του πληθυσμού. «Οι άνθρωποι είναι διασκορπισμένοι. Το Διαδίκτυο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσεις επικοινωνία με άλλους ανθρώπους» λέει η Gabrielle Morrissey, ειδική στις γνωριμίες στην Αυστραλία. «Το online dating είναι πολύ σημαντικό εδώ. Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν σε dating sites ακόμη κι όταν δουλεύουν. Κάνε λογαριασμό σε ένα site γνωριμιών (όπως το perfectdate.gr) και προσέγγισέ την όπως θα έκανε ένας Αυστραλός: «Είναι πολύ ειλικρινείς. Της λένε “γεια, αυτός είμαι. Θες να συναντηθούμε;”» λέει η Morrissey. Απλώς, εξήγησέ της τι ψάχνεις, είτε σοβαρό είτε casual, και γιατί σου αρέσει.
 

ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  

Χαμόγελο / Αυστραλία + Γερμανία + ΗΠΑ
Πρόσωπο / Κίνα + Ινδονησία + Φιλιππίνες
Γλουτούς / Λατινική Αμερική
Στήθος / Ινδία + Ταϊλάνδη + Βιετνάμ
Μάτια / Κίνα + Γερμανία + Ολλανδία + Ρωσία + Ν. Αφρική + Ισπανία + Αγγλία + ΗΠΑ
Δέρμα / Τουρκία
Ρούχα / Ρωσία
 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας