Τετάρτη 24 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Εξειδικευμένο σεμινάριο για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο

Εξειδικευμένο σεμινάριο για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο

Εξειδικευμένο σεμινάριο, για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, διοργανώνει το Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων σε συνεργασία με την Cobalt.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων αναφέρει ότι  μαζί με την αεροπορική εταιρεία της Κύπρου καλεί όλους να αντιμετωπίσουν το φόβο τους για τα ταξίδια με το αεροπλάνο και να συμμετάσχουν στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου στο Κτήμα Μακένζι, στη Λάρνακα.
 
«Η εμπειρία από το σεμινάριο αεροφοβίας θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για όσους αγχώνονται υπερβολικά στην ιδέα της πτήσης, αλλά και για όσους δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ λόγω της φοβίας αυτής.
 
Οι παρουσιάσεις των ειδικών (πιλότων, πλήρωμα καμπίνας, μηχανικό αεροσκαφών, ειδική ψυχολόγο), θα βοηθήσουν όσους επηρεάζονται από το φαινόμενο της αεροφοβίας να κάνουν θετικές σκέψεις όταν επιβιβαστούν στο αεροσκάφος και να αντιμετωπίσουν το φόβο τους», αναφέρει η ανακοίνωση.
 
 Όπως εξηγεί το Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων «στην εμφάνιση της αεροφοβίας μπορεί να οδηγήσει και η αρνητική επεξεργασία των ερεθισμάτων που δέχεται το άτομο κατά την πτήση, όπως οι αναταράξεις, οι διάφοροι θόρυβοι, οι σωματικοί πόνοι από τη διαφορά της πίεσης, η έλλειψη σωστής πληροφόρησης και η ελλιπής γνώση για τα αεροπλάνα».

Ωστόσο, σημειώνει, «εκατομμύρια άνθρωποι ταξιδεύουν καθημερινά και αυτό από μόνο του θα πρέπει να κατευνάζει τους φόβους μας».

Στο μεταξύ, στα πλαίσια του σεμιναρίου, θα διενεργηθεί πτήση μισής ώρας με αεροσκάφος της Cobalt με τη συνοδεία όλων των παρουσιαστών, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αεροφοβίας μπορούν να ενημερωθούν στο www.aerofobiacy.com.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας