Παρασκευή 19 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Μια 23χρονη γράφει για το τι σημαίνει να υποφέρεις από άγχος

Μια 23χρονη γράφει για το τι σημαίνει να υποφέρεις από άγχος

«Το άγχος σε ξυπνάει στις 3 τα χαράματα από έναν νεκρό ύπνο επειδή η καρδιά σου παλεύει.

Το άγχος ξεσπάει σε ένα εξάνθημα χωρίς λόγο. Το άγχος δίνει έμφαση σε πράγματα που μπορεί να είναι ή να μην είναι πραγματικά.

Το άγχος αμφισβητεί την πίστη σας.

Το άγχος καλεί την αδελφή σας 3 ώρες πριν σηκωθεί για δουλειά, με την ελπίδα ότι θα απαντήσει έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε την κρίση. Το άγχος είναι ένα ντους 2 π.μ.

Το άγχος είναι η διάθεσή σας να αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά. Το άγχος φωνάζει, φέρνει πραγματικά και οδυνηρά δάκρυα. Το άγχος είναι ναυτία. Το άγχος είναι ανησυχητικό.

Το άγχος είναι σκοτεινό. Το άγχος είναι ο φόβος.

Το άγχος είναι ανησυχία. Το άγχος αποβάλλεται σωματικά και συναισθηματικά. Το άγχος είναι ωμό. Το άγχος είναι πραγματικό.

Το άγχος μεγαλώνει τη μικρότερη ενόχληση. Το άγχος είναι αναδρομικό. Το άγχος είναι "τι θα συμβεί αν". Το άγχος είναι πολλά "τι συμβαίνει" και "δεν ξέρω".

Πρόκειται για την ιστορία της 23χρονης makeup artist, Nichole Morefield, η οποία μίλησε ανοιχτά στο διαδίκτυο για το πώς είναι να πάσχει κάποιος από άγχος.

«Από τότε που με θυμάμαι, έχω πάντα άγχος. Για πολύ καιρό, ακόμη και τώρα, η δική μου οικογένεια δεν καταλάβαινε τι είναι λάθος. Μου είπαν ότι είναι όλα στο μυαλό μου και ότι πρέπει απλώς να κοιμηθώ περισσότερο», δήλωσε.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο facebook με το σχετικό κείμενο

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας