Τετάρτη 2 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Όταν δεν κάνουμε σεξ…

Όταν δεν κάνουμε σεξ…

Το σεξ μας προσφέρει τη δυνατότητα να συνδεθούμε συναισθηματικά με τον/την σύντροφό μας έχοντας ποίκιλλες επιδράσεις στον οργανισμό μας.
 
Το σεξ είναι, μια καλή μορφή άσκησης για την καρδιά μας, αφού αυξάνει τον καρδιακό μας ρυθμό, ενώ μας κρατάει δραστήριους και μας βοηθάει να καίμε θερμίδες.

Η σεξουαλική επαφή μπορεί, επίσης, να μειώσει την αρτηριακή μας πίεση, να μας ανακουφίσει από τους πονοκεφάλους και να μειώσει αισθητά τα συμπτώματα της κατάθλιψης.

Από την άλλη πλευρά, όμως, τι συμβαίνει στο σώμα μας, όταν δεν κάνουμε τακτικά σεξ;

Αν και κάποιοι άνθρωποι ευημερούν και είναι παραγωγικοί για μεγάλο μέρος της ζωής τους χωρίς να έχουν τακτική σεξουαλική επαφή, οι περισσότεροι είναι πιο επιρρεπείς σε ασθένειες που σχετίζονται με το άγχος και το στρες, λόγω της φυσιολογικής ανάγκης τους για σεξουαλική επαφή.

Σίγουρα, δεν είναι απαραίτητο να πάρετε κιλά ή να δείτε την αρτηριακή μας πίεση να ανεβαίνει μόνο και μόνο επειδή δεν κάνετε τακτικά σεξ, αλλά ουσιαστικά «στερείτε» από το σώμα μας τα οφέλη που δεν παίρνει από αυτό.

Όταν κάνετε τακτικά σεξ διατηρείτε τη λίμπιντό μας υψηλά και αυτό έχει ευεργετικές επιδράσεις τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχολογία μας.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας