Παρασκευή 26 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Κυκλοφόρησε το "έξυπνο" προφυλακτικό!

Κυκλοφόρησε το "έξυπνο" προφυλακτικό!

Όχι δεν είναι αστείο. Επίσης δεν είναι προϊόν telemarketing, αλλά αποτελεί τεχνολογική ανακάλυψη!
 
Δεν ξέρουμε αν του αξίζει ένα έξυπνο βραβείο όμως, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και ήρθε η ώρα να μάθεις κι εσύ.
 
Στην ουσία πρόκειται για ένα δαχτυλίδι μέσα από το οποίο ο άντρας περνάει το προφυλακτικό και μετά προχωράει στην τοποθέτηση του όπως ξέρει και ξέρεις.
 
Δηλαδή φαντάσου ένα προφυλακτικό μαζί με ένα δαχτυλίδι sex toy για το μόριο του άντρα.
 
Μπορεί να μετρά την ταχύτητα της διείσδυσης, τον αριθμό των στάσεων που δοκιμάζεις, τη διάρκεια, ακόμη και τις θερμίδες που καις.
 
Μια βρετανική εταιρία, η i.Con, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει φέτος αυτό που σύμφωνα με την ίδια είναι το πρώτο «έξυπνο προφυλακτικό», μιας και όλοι χρειαζόμαστε ένα wearable στο σεξ που συγχρονίζεται με το smartphone μας και καταγράφει το πόσο καλά πηδάμε, έτσι δεν είναι;
 
Αν και πλασάρεται ως «έξυπνο προφυλακτικό», ο τίτλος είναι κομματάκι εσφαλμένος. Ουσιαστικά είναι ένα μικρό δαχτυλίδι που περνάει πάνω στο πέος και τοποθετείται στη βάση ενός κανονικού προφυλακτικού.
 
Το δαχτυλίδι είναι φτιαγμένο από αδιάβροχο ανθρακόνημα και μπορεί να προσαρμοστεί, για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε πέος.
 
Στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας όπου μπορείς να κάνεις προπαραγγελία το προϊόν, η i.Con διαβεβαιώνει τους αγοραστές πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με οποιοδήποτε προφυλακτικό επιθυμούν, αν και δεν αναφέρουν αν μπορεί να φορεθεί χωρίς προφυλακτικό, κάτι που ενδεχομένως θα δοκιμάσει πολύς κόσμος.   
 
 
Μόλις η συσκευή ενεργοποιηθεί και ξεκινήσει αυτό που η i.Con χαρακτηρίζει ως «session», μπαίνει σε λειτουργία ένα νανοτσίπ (μικρότερο από μικροτσίπ) καθώς και οι αισθητήρες της, ώστε να καταγράψουν την ταχύτητα και τον αριθμό των διεισδύσεων, τη διάρκεια, τον αριθμό των στάσεων, ακόμη και τις θερμίδες που καίγονται διασκεδαστικά.
 
Αν όλα πάνε καλά στο «session» σας, μπορείτε να μοιραστείτε τα στατιστικά σας με τους φίλους σας ή και με τον ολόκληρο τον πλανήτη, εισάγοντάς τα στον υπολογιστή σας μέσω USB.
 
Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε τα στοιχεία σας ανώνυμα με άλλους χρήστες, προτού ρισκάρετε τη φήμη σας. 
Αν και υπάρχουν άφθονα sex toys τελευταία τεχνολογίας στην αγορά, το i.Con Smart Condom, θα είναι το πρώτο που θα καταγράφει και θα παρακολουθεί τα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία η εταιρεία υπόσχεται πως θα κρατήσει εμπιστευτικά.
 
Το Smart Condom είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμο αποκλειστικά εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, αν και η εταιρεία δηλώνει πως, αν υπάρξει επαρκής ζήτηση, θα ξεκινήσει να το πουλάει παγκοσμίως. 
 
Ήταν καλή η στύση; Πόσο διάρκεια είχε; Η πίεση του αίματος ήταν κοντά ή μακριά από τον μέσο όρο; Πόσες φορές τελείωσε; (Λες κι αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις).
 
Όλα αυτά θα αποθηκευτούν σε ένα αρχείο και εσύ σιγά σιγά θα μπορέσει να φτιάξεις τον δικό σου φάκελο με excel αρχεία μέσα στα οποία θα έχεις αποθηκευμένες επιδόσεις για να μην γυρίσεις κάπου που δεν πέρασες καλά...Το ακούσαμε και αυτό
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας