Τετάρτη 24 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

12 στους 100 λένε ψέματα για τον αριθμό των πρώην σεξουαλικών τους συντρόφων!

12 στους 100 λένε ψέματα για τον αριθμό των πρώην σεξουαλικών τους συντρόφων!

Η αλήθεια είναι, ότι μία σχέση, για να θεωρηθεί υγιής, θα πρέπει να στηρίζεται πάνω από όλα στην ειλικρινή επικοινωνία και στην ουσιαστική συναισθηματική σύνδεση μεταξύ των ερωτικών συντρόφων.
 
Οδηγεί όμως η ανοιχτή επικοινωνία σε συναισθηματική σύνδεση ή το συναισθηματικό «δέσιμο» είναι εκείνο που τελικά μας κάνει να γινόμαστε πιο ειλικρινείς; Αρκετές φορές, προσπαθούμε να αποφύγουμε ορισμένα μελανά σημεία της ιστορίας της ερωτικής μας ζωής από τον νέο μας σύντροφο, προκειμένου να μην χάσουμε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του, όταν αποκαλύπτονται ορισμένα από αυτά τα μυστικά, που μπορεί και να μας απομακρύνουν συναισθηματικά ανεπανόρθωτα.
 
Σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες διαδικτυακών ραντεβού, η «Elite Partner» και στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 3.000 άνδρες και γυναίκες, τα σεξουαλικά ενεργά άτομα έχουν την τάση να αποκρύπτουν τα ακόλουθα μυστικά:
 
Το 17 % των ερωτηθέντων τείνει να αποκρύπτει τις αμφιβολίες του, σχετικά με την ποιότητα της σχέσης, από τον ερωτικό του σύντροφο.
 
Το 13 % των συμμετεχόντων θα δυσκολευόταν να πει στον/στην σύντροφό του/της, ότι έχει χαλάσει τον σώμα του/της και ότι πρέπει να χάσει κιλά.
 
Το 12 % των ανθρώπων τείνει να αποκρύπτει τον πραγματικό αριθμό των προηγούμενων σεξουαλικών συντρόφων.
 
Το 1/4 των ανδρών αισθάνεται ζήλια για τη σύντροφο
 
Το 1/3 των ανδρών κρυφοκοιτάζει τα βράδια πορνό, χωρίς να έχει σκοπό να το παραδεχθεί στη σύντροφο του
 
Το 18 % των γυναικών δεν θα αποκαλύψει στον εραστή τους, πόσα χρήματα ξοδεύουν για την περιποίησή τουΤο 3% των ανδρών θα κάνει λεπτομερή έλεγχο στην οικονομική διαχείριση της συντρόφου του, η οποία προσπαθεί να αποκρύψει τα έξοδα της.
 
 
*Δρ Θάνος Ασκητής ,ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Συμβουλευτική γραμμή επικοινωνίας 77 77 28 77
 


 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας