Τρίτη 7 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Cuckolding: Εσύ, αυτός…και εγώ!

Cuckolding: Εσύ, αυτός…και εγώ!

Cuckolding… Το νέο trendy φετίχ της εποχής! Συγκεκριμένα, οι όροι «cuckold porn” είναι δεύτεροι στην αναζήτηση όροι σε σελίδες πορνό, ανάμεσα σε εκατομμύρια αναζητήσεις, μετά το «youth” (νέοι).
 
Μπορεί η φετιχιστική του πρακτική να είναι πολύ πρόσφατη, σαν όρος όμως υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, κατά ακρίβεια από το 1562, και αναφέρεται στον άντρα της μοιχούς… που αγνοεί την απιστία.
 
Αργότερα ο όρος χρησιμοποιήθηκε ως εξευτελιστικό επίθετο προς τον άντρα που η γυναίκα του γεννούσε παιδί άλλου άντρα.
 
Κάπου εκεί έγινε και ο πρώτος συσχετισμός μεταξύ cuckolding και εξευτελισμού, που ισχύει μέχρι σήμερα.
 
Ο όρος πηγάζει από το πουλί cuckoo (κούκος), όπου το θηλυκό πουλί γεννά τα αυγά της σε φωλιές άλλων πουλιών… με την πλήρη αποδοχή του αρσενικού κούκου-συντρόφου της. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση… η γυναίκα δεν αφήνει αυγά αλλά το σώμα της!
 
Το μοντέρνο cuckolding περιγράφει έναν άντρα που παρακολουθεί την γυναίκα του να εμπλέκεται σεξουαλικά με άλλον άντρα, κατά προτίμηση νεότερο και ωραιότερο από τον ίδιο, χωρίς ο ίδιος να έχει την παραμικρή ανάμιξη.
 
Η φετιχιστική πρακτική του cuckolding συνδέεται με τον εξευτελισμό του άνδρα και την σεξουαλική ικανοποίηση που παίρνει μέσα από αυτό. Μέρος του σεξουαλικού παιχνιδιού είναι και η συζήτηση ως προς το μέγεθος του πέους του σεξουαλικού συντρόφου.
 
Μια έντονη σύγκριση μέσα από την οποία η γυναίκα τονίζει στον σύζυγό της ότι είναι ανίκανος να την ικανοποιήσει στον βαθμό που το καταφέρνει ο άλλος άντρας.
 
«Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με ενθουσιάζει, ίσως είναι το υποτακτικό…ίσως η ιδέα ότι ένας άλλος άντρας παίρνει αυτό που είναι δικό μου!»
 
Το cuckolding σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπερδεύεται με το swinging ή την ελεύθερη παράλληλη ρομαντική σχέση.
 
Στο cuckolding, ο άντρας θέλει την γυναίκα του «αφοσιωμένη» μόνο σε αυτόν!
 
Μπορεί αυτή να ικανοποιείται από άλλο άντρα, ως μέρος του σεξουαλικού τους παιχνιδιού, αλλά δεν μπορεί να εμπλακεί συναισθηματικά μαζί του.
 
«Πλέον ο γάμος μας περιέχει πλήρη εμπιστοσύνη, μιλούμε ανοικτά για τα πάντα!»
 
Μέσα από μαρτυρία ενός υποστηρικτή του cuckolding φαίνεται ότι το αποτέλεσμα που είχε τόσο στην σεξουαλική του ζωή όσο και στην ποιότητα της σχέσης του ήταν θετικό.
 
 
 
Βιβλιογραφία:
Ogas, Ο. & Gaddam, S. (2011). A Billion Wicked Thoughts: What the Internet Tells Us About Sexual Relationships. USA: Penguin Group.


Πηγή: askitis-cy.com ​Cuckolding: Εσύ, αυτός…και εγώ! | Θάνος Ασκητής - Ινστιτούτο Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας  
 
**Δρ Θάνος Ασκητής ,ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Συμβουλευτική γραμμή επικοινωνίας 77 77 28 77
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας