Σάββατο 20 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Το αιώνιο άγχος για το... μέγεθος!

Το αιώνιο άγχος για το... μέγεθος!

 Η μέτρηση του μεγέθους του πέους είναι πολύ σημαντική στην εκτίμηση των ανδρών που διαμαρτύρονται για ένα μικρό πέος αλλά και από ακαδημαϊκό ενδιαφέρον.
 
Είναι γεγονός ότι αρκετοί άνδρες έρχονται στο χώρο μας παραπονούμενοι για μικρό μέγεθος πέους, άσχετα αν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
 
 
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι παγιδευμένοι και παραπληροφορημένοι μέσα από όσα διαβάζουν και ακούνε, μέσα από τις ταινίες και τα πορνοβίντεο που είναι τόσο εύκολο πλέον στις ημέρες μας να παρακολουθήσει κανείς.
 
 
Όλοι τους ζητούν την έγκυρη και επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν την ανασφάλειά τους και να νιώσουν σίγουροι για την ανδρική τους υπερηφάνεια, όταν θα εκτεθούν γυμνοί μπροστά στη γυναίκα που επιθυμούν!
 
Υπάρχει μία μερίδα ανδρών επίσης, που ενώ διαβεβαιώνονται από το γιατρό ότι το μέγεθός τους ανήκει στο φυσιολογικό εκείνοι επιμένουν ότι αυτό είναι λάθος, πιστεύοντας ότι είναι μικροφαλλικοί.
 
Τέλος, η κατηγορία των ανδρών με το μικρότερο ποσοστό που πραγματικά έχει έναν μικρού μεγέθους φαλλό και που βέβαια χρειάζεται την απαραίτητη διορθωτική επέμβαση μεγέθυνσης του πέους, ώστε να νιώσουν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν στη σύγκριση με άλλους άνδρες.
 
 
Υπάρχει επίσης μία άλλη κατηγορία ανδρών που πάσχει από σωματοδυσμορφική διαταραχή (BDD), όπου παρουσιάζουν σοβαρή ενασχόληση με το μέγεθος του πέους τους.
 
Οι άνδρες με διάγνωση BDD ή εκείνοι με άγχος ή σύνδρομο του μικρού πέους, αποκλείουν το 2,28% του ανδρικού πληθυσμού που πάσχει από μικροφαλλία και βρίσκεται κάτω από 2 τυπικές αποκλίσεις (SDS) από το μέσο όρο.
 
 
*Μαρίνα Μόσχα, συνεργάτης δρ Θάνου Ασκητή, IΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Συμβουλευτική γραμμή επικοινωνίας 77 77 28 77


 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας