Παρασκευή 19 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Αναβάθμισε το hand job και γίνε κυρίαρχος του παιχνιδιού

Αναβάθμισε το hand job και γίνε κυρίαρχος του παιχνιδιού

Υπάρχουν μερικές μέρες που θέλεις κάτι εναλλακτικό από το casual sex. Δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά σε αυτές που έχεις περίοδο, αλλά και σε εκείνες που απλά θέλεις μια εναλλαγή στο as usual σεξουαλικό σου πρόγραμμα.

Για αυτές τις ημέρες λοιπόν που θέλεις να προσφέρεις στο σύντροφό σου ένα ανεπανάληπτο session σου δίνουμε τα tips που θα τον κάνουν να μνημονεύει ένα ρητό που λένε συχνά οι άντρες αλλά δε μας επιτρέπεται να το αναπαράγουμε και αφορά στο επιτυχημένο hand job.

Mirror Mirror on the wall

Εξασφάλισε την οπτική επαφή σας με έναν καθρέφτη. Οι άντρες είναι πολύ οπτικοί τύποι. Αν όσο επιδίδεσαι σε αυτή την πράξη το eye contact του ποικίλλει και μπορεί να σε κοιτάει direct αλλά και μέσα από έναν καθρέφτη όπου εκεί θα βλέπει και το είδωλό του, τόσο το καλύτερο.

Sleek Style

Χρησιμοποίησε λιπαντικό σε γερές δόσεις. Απογειώνει τη διαδικασία και μειώνει την τριβή άρα αυξάνει την απόλαυση. Βάλε κατ επανάληψη και αυτοσχεδίασε όχι μόνο με το πέος του αλλά και με τη γενικότερη περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Sexy playground

Έχε μαζί σου μερικά sex toys ιδανικά για την περίσταση: Ένας δακτύλιος πέους με δόνηση και αν είστε από τα πολύ kinky ζευγάρια δοκιμάστε και το διαστολέα ουρήθρας, λέγεται ότι η αίσθηση είναι εντελώς ξεχωριστή.

Let me be your fantasy

Χρησιμοποίησε εκτός από τις παλάμες σου, τα δάκτυλά σου, τα νύχια σου * ευγενικά * και τους καρπούς σου αλλά κυρίως συνδύασέ τα με τη φαντασία σου για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Sex: Δείξε του το δρόμο για να κατέβει εκεί κάτω

Πολλά κορίτσια θέλουν να δεχθούν στοματικό σεξ από το σύντροφό τους και πολλά αγόρια θέλουν να το προσφέρουν, αλλά κάτι το φρενάρει.

Λίγο η συστολή, λίγο η τεχνική που μπορεί να μην έχει τελειοποιηθεί, πολλά ζευγάρια μένουν στο “θέλω” και δεν προχωρούν παρακάτω.

Κάποια άλλα πάλι προχωρούν, αλλά τα κορίτσια δε μένουν ικανοποιημένα από το αποτέλεσμα. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και πως διορθώνονται; Πολύ απλό: Με τη συζήτηση.

Αρχικά, ξεπέρασε κάθε ντροπή και άφησε το σύντροφό σου να κατέβει εκεί κάτω χωρίς να έχεις άγχος για το τι συμβαίνει με τη μυρωδιά σου. Είναι ένα άγχος που το έχουν οι περισσότερες γυναίκες και δεν θα έπρεπε. Από τη στιγμή που τηρείς τους κανόνες υγιεινής σου, όλα είναι σωστά.

Στη συνέχεια, εξήγησέ του πως και που σου αρέσει να σε αγγίζει και να σε φιλάει. Οι άντρες έχουν ένα πρόβλημα προσανατολισμού στην συγκεκριμένη περιοχή, καθοδήγησέ τον, θα του αρέσει.

Όταν κάνει κάτι καλά. επιβράβευσέ τον. Μπορείς να τον συνοδεύεις με τα δάχτυλά σου ώστε να κοιτάει και να μαθαίνει. Και πάνω απ΄ολα αφέσου. Βγάλε οποιαδήποτε σκέψη από το νου σου και απόλαυσε τη στιγμή.

Μη βιαστείς να τον σταματήσεις όταν αισθάνεσαι ότι θα ολοκληρώσεις, άστο να σου συμβεί. Και εξήγησέ του στο τέλος ότι συνέβη και ήταν δικό του επίτευγμα.

Μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι άντρες διστάζουν να προσφέρουν στοματικό σεξ στις γυναίκες όχι επειδή δεν θέλουν, αλλά επειδή δεν ξέρουν και φοβούνται να το τολμήσουν μην αποδειχθούν ανεπαρκείς. Μαζί θα τα καταφέρετε ολα.

 

Πηγή: http://www.marieclaire.gr

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας