Τετάρτη 27 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Στα  άδυτα ενός εργοστασίου sex robots

Στα  άδυτα ενός εργοστασίου sex robots

Στο Σαν Ντιέγκο έχει την έδρα της μια από τις πιο λίγες εταιρείες ανά τον κόσμο που δημιουργούν ανώτερης ποιότητας sex robots τα οποία μπορούν πλέον άνετα να ανταγωνιστούν αυτά της ιαπωνικής αγοράς. 

Η εταιρεία κατασκευάζει ρομπότ που έχουν την εμφάνιση κυρίως γυναικών ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να ξεχωρίσετε εάν πρόκειται πράγματι για ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα ή εάν η «γυναίκα» που έχετε μπροστά σας είναι αληθινή. 

Επιπλέον όμως, οι real dolls (δηλαδή οι αληθινές κούκλες» έχουν και ένα άλλο προσόν. Μπορούν να μιλήσουν και να προσποιηθούν οργασμό ενώ οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τη δική τους «αληθινή κούκλα» επιλέγοντας το πρόσωπο που θέλουν, τον κορμό σώματος, τα άκρα, το μέγεθος του στήθους, ακόμη και την...θηλή. Και οι επιλογές είναι πάρα πολλές.  

Υπάρχουν όμως και πρόσθετες λειτουργίες. Για παράδειγμα μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να θυμούνται τα αγαπημένα φαγητά του αγοραστή τους, την αγαπημένη του μουσική, τις αγαπημένες του ταινίες, τα γενέθλιά του ενώ επίσης λένε ανέκδοτα και απαγγέλλουν...ποίηση. 

Η τιμή για την απόκτηση ενός τέτοιου sex robot μπορεί να ξεπεράσει τα 10.000 ευρώ. 
 

huffingtonpost.gr
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας