Τρίτη 16 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Το νεσεσέρ ομορφιάς των διακοπών μας

Μύρια Νεοφύτου
Το νεσεσέρ ομορφιάς των διακοπών μας

Όσο πολύ τρελαινόμαστε για τα ταξίδια άλλο τόσο μας αγχώνει η διαδικασία για το τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας,  ιδιαίτερα σε ότι αφορά στα προϊόντα ομορφιάς. Η αλήθεια είναι πως τα θέλουμε όλα!!
Αφού διακοπές χωρίς νεσεσέρ ομορφιάς δεν γίνεται έχω ετοιμάσει μια λίστα με τα απολύτως απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να ταξιδέψουν μαζί μας.

 


 
ΒΑΣΗ
Αρχίστε να οργανώνετε το νεσεσέρ σας με το προϊόν που θα βάζατε πρώτο στο πρόσωπο σας. Αυτό δεν είναι άλλο από την βάση σας.
Σας προτείνω να επιλέξετε  μια βάση που θα λειαίνει τα σημαδάκια και θα λεπταίνει τις ρυτίδες.

 


SPF 50 PROTECTIVE FACE BASE
BOBBI BROWN
Η ελαφριά φόρμουλα Spf 50 Protective Face Base προσφέρει προστασία UVA/ UVB και δημιουργεί τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ.

 


HIGH DEFINITION PRIMER
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Σχεδιασμένο να συνδυάζεται με το High Definition Studio Foundation, το High Definition Primer με βάση το νερό ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων και των λεπτών γραμμών, για ένα αψεγάδιαστο φινίρισμα. Επίσης, βελτιώνει την απόδοση και τη διάρκεια του μέικαπ.


MAKE UP
Συνεχίστε με το καλοκαιρινό σας makeup!
Συνήθως χρησιμοποιούμε διαφορετικό makeup για το καλοκαίρι και διαφορετικό για το χειμώνα.
Ο λόγος είναι πως το καλοκαίρι θέλουμε να φαινόμαστε όσο πιο φυσικές γίνεται για αυτό επιλέγουμε ένα πιο ανάλαφρο και όχι με έντονη κάλυψη makeup. Αυτό να βάλετε.


SKIN FOUNDATION STICK
BOBBI BROWN
Το απόλυτα φυσικό Foundation με τη μοναδική διάφανη βάση διορθώνει τον τόνο του δέρματος και προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα.

KΟΝΣΙΛΕΡ

Το κονσίλερ που θα διαλέξετε καλό θα ήταν να έχει αντηλιακή προστασία

 


Studio Finish SPF 35 Concealer:
Ένα κρεμώδες concealer με ελαφριά σύνθεση που προσφέρει διακριτική αδιαφανή κάλυψη. Περιέχει προστασία SPF 35. Προσφέρει λεία, μακράς διάρκειας, αόρατη διόρθωση για κάθε ατέλεια ή δυσχρωμία της επιδερμίδας με φυσικό ματ αποτέλεσμα.

 


COLOR EYE BALM
Απαλή έγχρωμη κρέμα που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και παρεμποδίζει το σχηματισμό οιδήματος, συσφίγγει το δέρμα τοπικά και αυξάνει την ελαστικότητά του. Παράλληλα, μειώνει τις γραμμές και τις λεπτές ρυτίδες και προστατεύει από τη δερματική γήρανση. Με ελαφρύ χρώμα που προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας για φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα.
 
 
ΠΟΥΔΡΑ (loose και compact μορφή)
Δεν σας κρύβω πως η πούδρα σε μορφή compact είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζομαι ΠΟΤΕ και που με έβγαλε από την δύσκολη θέση αρκετές φορές που προέκυψε κάτι έκτακτο και έπρεπε να είμαι περιποιημένη σε πολύ λίγο χρόνο. Οφείλω να ομολογήσω πως έσωσα και αρκετές μου φίλες με αυτή. Οπόταν επιβάλλεται να υπάρχει στο νεσεσέρ σας.
H loose powder είναι απαραίτητη για τη σταθεροποίηση του make up αλλά και για να απομακρύνει τη γυαλάδα από το πρόσωπο.
 


SKIN WEIGHTLESS POWDER FOUNDATION
Η κρεμώδης, μεταξένια πούδρα Skin Weightless Powder Foundation στην απόχρωση 1 Warm Ivory που προσφέρει λεία και απαλή επιδερμίδα. Αναμειγνύεται εύκολα, καλύπτει ατέλειες και πόρους και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

 


CELLULAR TREATMENT FOUNDATION POWDER FINISH
LA PRAIRIE
Διπλή βάση μακιγιάζ σε μορφή κόμπακτ, για τέλειο χρώμα επιδερμίδας, πλήρη κάλυψη, ματ αποτέλεσμα και εύκολη εφαρμογή για ανανέωση του μακιγιάζ. Συνδυάζει την κάλυψη υγρού makeup με τη μεταξένια, ματ υφή ελαφριάς πούδρας, απορροφά την περιττή λιπαρότητα για τέλειο ματ αποτέλεσμα.

 


RETOUCHING LOOSE POWDER
BOBBI BROWN
Διορθώστε το χρώμα της επιδερμίδας σας, σετάρετε το μακιγιάζ σας και μειώστε την εμφάνιση λιπαρότητας και γυαλάδας με τη νέα Retouching Loose Powder της Bobbi Brown. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 


ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ 
Μια ‘’ασφαλής’’ επιλογή είναι να επιλέξετε μία παλέτα σε γήινες αποχρώσεις (καφέ, μπέζ, ζαχαρί, καραμελί)  οι οποίες θα φωτίσουν το βλέμμα σας αλλά και το χρώμα των ματιών σας.
Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι και οι μπρονζε σκιές τις οποίες χρησιμοποιώ πολύ τον τελευταίο καιρό, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


MAC Girls - Power Hungry Palette:
Μια νέα παλέτα με οκτώ σκιές ματιών και ένα Highlighter σε ζεστούς, ουδέτερους τόνους.
Totally Obsessed: Ανοιχτό ουδέτερο χρώμα
Bling Mistress: Ουδέτερο μπεζ μεσαίας έντασης
Hot To Trot: Γκρι-μπεζ με ασημί περλέ τελείωμα
Something's Fishy: Μουντό μπεζ-χρυσαφί
Bossing It: Ζεστό μπρονζέ
Money Mad: Ουδέτερο μπεζ-ροδακινί
Winsome Lose Some: Σκούρο καφέ με ασημί περλέ τελείωμα
Dangerously Elegant: Σκούρο καφέ με πράσινο/χρυσαφί περλέ τελείωμα
Gimme That!: Highlighter σε ανοιχτό χρυσοκίτρινο

 
 
MΟΛΥΒΙ ΦΡΥΔΙΩΝ
Θα το χρειαστείτε για να σχηματίσετε τα φρύδια σας και να τονίσετε το βλέμμα σας.

 


LONG-WEAR BROW PENCIL
BOBBI BROWN
Το μολύβι φρυδιών της Bobbi Brown Long-Wear Brow Pencil στην απόχρωση Blonde προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια στον σχηματισμό των φρυδιών και διαρκεί 16 ώρες.

 


MΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ 

 

 

Καταλληλότερο για την εποχή είναι σε καφέ, λαδί, μωβ η μπλε αποχρώσεις αφού σε αντίθεση με το μαύρο χρώμα θα γλυκάνουν το βλέμμα σας.

 

24/7 GLIDE-ON EYE PENCIL

URBAN DECAY
Κρεμώδες, απίστευτα σταθερό και αδιάβροχο, το μολύβι ματιών 24/7 Glide-On είναι άκρως απαραίτητο τόσο για την καθημερινότητά σας, όσο και για αντισυμβατικά βραδινά looks. Η πολυπόθητη συλλογή της Urban Decay περιλαμβάνει μια συγκλονιστική χρωματική γκάμα, στην οποία θα βρείτε ολοζώντανα φωτεινά χρώματα, λαμπερά μεταλλικά, ουδέτερα που ταιριάζουν με τα πάντα αλλά και σκούρες, smoky αποχρώσεις.

 
MΑΣΚΑΡΑ
Kανένα μακιγιάζ δεν αναδεικνύει το πρόσωπο, αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί μάσκαρα.
Η καλύτερη επιλογή είναι μια αδιάβροχη μάσκαρα που δεν θα μουντζουρώνει για να κάνετε τις βουτιές σας ανέμελα.

 


WATERPROOF BROW SHAPER


BOBBI BROWN
Αποκτήστε απόλυτα φυσικά, έντονα και προσεγμένα φρύδια με το Waterproof Brow Shaper στην απόχρωση Clear. Η καινοτόμος ευέλικτη φόρμουλα της Bobbi Brown διαμορφώνει τα φρύδια σας και τα κρατά στην θέση τους για 24 ώρες. Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από οποιαδήποτε σκιά φρυδιών ή μολύβι και είναι πλήρως ανθεκτική στο νερό.
 

ΤΕΡΑΚΟΤΑ/BRONZER
Απαραίτητη για να δώσει ένα φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο σας .

 


BRONZING POWDER / AALIYAH
Πούδρα με διακριτικό χρώμα σε υπέροχη χρυσαφί απόχρωση με απαλό περλέ τελείωμα που φωτίζει την επιδερμίδα και χαρίζει φυσικό χρώμα με διάφανη λάμψη. Φωτίζει τον τόνο της επιδερμίδας δημιουργώντας μια φυσική, ηλιοκαμένη όψη ή τονίζοντας το μαύρισμα.

 


HIGHLIGHTER
Αν θέλετε να λάμψετε,  μην το ξεχάσετε.
Που θα το χρησιμοποιήσετε;  στα μήλα, ψηλά προς την εξωτερική γωνιά των ματιών, πάνω από τα  χείλη, στο κόκαλο της μύτης, κάτω από το φρύδι αλλά και στην εσωτερική κόγχη του ματιού.
 

Hyper Real Highlighting Palette:
Η παλέτα περιλαμβάνει τρεις αποχρώσεις highlighter για έντονη, εντυπωσιακή λάμψη. Δημιουργήστε ένα ζεστό αποτέλεσμα με αυτές τις τρεις χρυσές αποχρώσεις. Χάρη στην ακαταμάχητη, κρεμώδη υφή πούδρας, οι σκιές αναμειγνύονται εύκολα και χαρίζουν έντονη και απόλυτα ομοιόμορφη λάμψη.

PΟΥΖ
Το ρουζ που θα  επιλέξετε να είναι σε ροδακινί ή ρόζ τόνους το οποίο θα γλυκάνει και θα λάμψει το πρόσωπο σας.
Σε πιο ώριμα δέρματα το ρουζ είναι πολύ απαραίτητο αφού το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό.
 


BLUSH
BOBBI BROWN
Το μεταξένιο ρουζ της Bobbi Brown Blush στην απόχρωση Sand Pink εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει ένα υπέροχο ματ αποτέλεσμα.

 


KΡΑΓΙΟΝ – ΛΙΠΓΚΛΟΣ
Ώς γνωστό τα έντονα χείλη μας ανεβάζουν την διάθεση για αυτό θα σας πρότεινα να πάρετε μαζί σας  2-3  έντονα χρώματα όπως για παράδειγμα φούξια, πορτοκαλί, ροδακινί αλλά και ένα  λιπγκλός για  να δώσει λάμψη στα χείλη σας.
 

ART STICK LIQUID LIP
BOBBI BROWN
Αποκτήστε εντυπωσιακά χείλη με το νέο υγρό κραγιόν της Bobbi Brown που διαρκεί για 8 ώρες! Το νέο Art Stick Liquid Lip στην απόχρωση Lily διατηρεί τα χείλη βαθιά ενυδατωμένα ενώ προσφέρει κρεμώδες και πλούσιο ημι-ματ αποτέλεσμα, ζωντανό χρώμα και πολυτελή ελαφριά υφή.
 
ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Για να πετύχετε το κατάλληλο μακιγιάζ χρειάζεστε και τα κατάλληλα εργαλεία για αυτό. Ποια είναι τα πινέλα που θα προσθέσετε στο νεσεσέρ σας….

1700 // Travel size Expert Face Bursh για τέλειο foundation. Κεφαλή κανονικού μεγέθους!

1701 // Ιδανικό μέγεθος για contouring όπου και αν είστε. Χρησιμοποιήστε το με κρεμώδες ή υγρό contour make up.

1704 // Ιδανικό για εφαρμογή ρουζ, bronzer & highlighter όπου και αν είστε.

 
ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ & ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Για να μην επιστρέψετε πίσω με πανάδες, φακίδες και αφυδατωμένο πρόσωπο η αντηλιακή και η ενυδατική σας κρέμα είναι απαραίτητες. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε μία ΒΒ ή CC cream που συνδυάζει και τα δυο. Τέλος,  ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην ξεχνάτε το ντεμακιγιάζ του προσώπου σας.
Οι travel size συσκευασίες είναι πολύ πρακτικές και ιδανικές για τα ταξίδια σας για αυτό επιλέξτε τις. Πιο κάτω σας προτείνω μερικές.
 
 
 

Youth sun & after sun

 

 

  • Daily Sunscreen Cream SPF 50_50ml, αντηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας για το κανονικό/ξηρό δέρμα, με ισχυρή αντιοξειδωτική & ενυδατική δράση.
  • Body Guard SPF 30_100ml για κάθε τύπο δέρματος, ένα αδιάβροχο αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος σε μορφή σπρέι για υψηλή προστασία από UVΑ & UVB ακτινοβολία.
  • Thirst Relief Mask_2x6ml για κάθε τύπο δέρματος, μάσκα βαθιάς και εντατικής ενυδάτωσης που ενισχύει τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου, επαναφέροντας την απαλότητα, ελαστικότητα και λεία υφή της επιδερμίδας.
  • Dry Oil_50ml για κάθε τύπο δέρματος, ξηρό λάδι 3 σε 1 -για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά- εντατικής θρέψης, βαθιάς ενυδάτωσης και προστασίας από την πρόωρη γήρανση.

Youth Travel kit
  • Daily Cleanser_Normal / Dry Skin_ 35ml αφρώδες τζελ καθαρισμού που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, χωρίς να διαταράσσει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας του δέρματος, επαναφέρει τη λάμψη και φωτεινότητα
και ενυδατώνει άμεσα.
  • Cleansing Radiance Mask_All Skin Types_20ml μάσκα καθαρισμού με σμηγματορυθμιστική και αναζωογονητική δράση, που συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και ομαλοποιεί την υφή και όψη της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης και ρύθμισης της λιπαρότητας.
  • CC Complete Cream SPF 30_Normal /Dry Skin_20ml καλυπτική σύνθεση ολικής αναδόμησης που ενυδατώνει σε βάθος και καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη και νεανική λάμψη, ενώ προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, τη UVA, UVB και IR υπέρυθρη ακτινοβολία.
  • Οxygen Moisture Cream_Normal Skin_20ml ενυδατική κρέμα πρόληψης

με αντιοξειδωτική δράση, για μακράς διάρκειας ενυδάτωση, οξυγόνωση
και αναζωογόνηση του δέρματος.


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!!

Για οποιεσδήποτε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στους πιο κάτω συνδέσμους.

Μύρια Νεοφύτου, 
Make up Αrtist, Σύμβουλος Ομορφιάς, 

TEL: 99603339 & 99067776
FB: Beauty and Love by Myria Neophytou 


INSTA: beautyandlovebymyria
 

Μύρια Νεοφύτου, make up artist, σύμβουλος ομορφιάς, 99067776, FB: Beauty and Love by Myria Neophytou , INSTA: beautyandlovebymyria

 
 
 
 
 
 
 
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας