Δευτέρα 29 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Χάσε κιλά ... όπως η Μέρλιν Μονρόε και η Ελίζαμπεθ Τέηλορ

Χάσε κιλά ... όπως η Μέρλιν Μονρόε και η Ελίζαμπεθ Τέηλορ

Δεν ξέρουμε εκείνη την εποχή άν οι διατροφολόγοι είχαν τόση επισκεψιμότητα στα γραφεία τους όπως οι σημερινοί ωστόσο σας παρουσιάζουμε τί έτρωγε η Μέρλιν Μονρόε και είχε το γνωστό πλέον σε όλο τον πλανήτη ποθητό σώμα και το επίσης σύμβολο του σεξ Ελίζαμπεθ Τέηλορ.
 
 
Μέρλιν Μονρόε
 
Eggnog για πρωινό; Κι όμως. Η σεξοβόμβα των 60s, Marilyn Monroe, ξεκινούσε την ημέρα της με δύο ωμά αυγά (τους κρόκους) χτυπημένα σε ζεστό γάλα μαζί με σκόνη βανίλιας, ένα στικ γαρυφαλάκι, προσθέτοντας λίγη ζάχαρη.
 
Αυτό ήταν το πρωινό της. Ο σκοπός της ήταν να έχει αρκετή ενέργεια χάρη σε αυτό ώστε να «πηδήξει» το μεσημεριανό γεύμα (κάτι που δεν θα σύστηνε κανένας σύγχρονος διαιτολόγος), ενώ έπαιρνε νωρίς το βραδινό της που αποτελούταν από συκώτι, μπριζόλα ή αρνί και ωμά καρότα.
 
Τις ημέρες που ήθελε οπωσδήποτε κάτι γλυκό, προτιμούσε το παγωτό σοκολάτα πάνω σε ζεστό κέικ και μπορεί να ήταν πολύ αυστηρή με τη διατροφή της, όμως συχνά επέτρεπε στον εαυτό της αυτή τη γλυκιά της παρασπονδία.
 
On The Set Of The Movie "Giant"
 
Ελίζαμπεθ Τέηλορ 
 
Ήταν μια από τις ωραιότερες ηθοποιούς της γενιάς της, αλλά όταν ήθελε να χάσει λίγο βάρος, εμπιστευόταν δικές της συνταγές, που είχε δει πως λειτουργούσαν. Συνηθισμένο γεύμα της Elizabeth Taylor όταν ήταν σε δίαιτα ήταν φρούτα πάνω στα οποία έβαζε sour cream και τυρί cottage ή ένα σάντουιτς που έφτιαχνε, βάζοντας μέσα λεπτοκομμένη μπριζόλα και φυστικοβούτυρο, τρώγοντας κάποιες φορές μόνο ένα τέτοιο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 
Όταν δεν έκανε δίαιτα το πρωί έτρωγε αυγά scrambled με μπέικον και το βράδυ τηγανιτό κοτόπουλο με αρακά ή πουρέ, ψωμί από καλαμπόκι, ολοκληρώνοντας με επιδόρπιο όπως μπισκότα!
 
Η αγαπημένη της γουρουνιά όταν ήθελε να «καλοπιάσει» τον εαυτό της ήταν η πίτσα και το παγωτό.
 
Μέχρι τον 5ο της γάμο ότι και να έτρωγε δεν έπαιρνε εύκολα βάρος, αλλά μετά έφτασε ξαφνικά τα 81 κιλά.
 
Κατάφερε να πέσει πάλι στα 54 και τότε έγραψε ένα βιβλίο το Elizabeth Takes Off όπου περιέγραφε πως τα κατάφερε αλλάζοντας συνήθειες και μετρώντας θερμίδες. «Έτρωγα 20 σπιτικά τσιπς πατάτας που έδιναν 230 θερμίδες και μια μεγάλη μερίδα σκέτο κοτόπουλο που μου έδινε άλλες 310». Το βιβλίο έγινε best seller.
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας