Δευτέρα 29 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ιπποφαές: δυναμίτης υγείας

Ιπποφαές: δυναμίτης υγείας

Το Ιπποφαές συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των «υπερτροφών» (super foods) γιατί περιέχει 190 πολύτιμες ουσίες, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση! Διατηρεί και προασπίζει την υγεία και την ομορφιά σας!


Ειδικότερα, μεταξύ άλλων περιέχει:


Βιταμίνη C: Συνεισφέρει στην απορρόφηση του σιδήρου, βοηθά στο σχηματισμό κολλαγόνου στο δέρμα, στην επούλωση των πληγών, στην επανόρθωση των ιστών και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού.


Βιταμίνη Ε: Επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων, βοηθά στην οξυγόνωση των ιστών και ενισχύει το γεννητικό σύστημα. Επιταχύνει την επούλωση των πληγών και προστατεύει από την αρτηριοσκλήρυνση.


Βιταμίνη Α: Διατηρεί την υγεία των ματιών και του δέρματος. 


Επιπλέον, περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, χαλκό, κάλιο, σελήνιο και ψευδάργυρο τα οποία είναι απαραίτητα για την πνευματική και σωματική υγεία. 


Καροτενοειδή: Αποτρέπουν σε μεγάλο βαθμό την οξείδωση των κυττάρων και την καταστροφή τους. 


Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα: Συγκεκριμένα: ω-3 (λινολενικό οξύ), ω-6 (λινελαϊκό οξύ), ω-7 (παλμιτελαϊκό οξύ), ω-9 (ελαϊκό οξύ) που είναι επίσης πολύ σημαντικά για την υγεία μας!

Ένα superfood που είναι απαραίτητο να εντάξετε στη διατροφή σας για να έχετε πάντα υγεία και ομορφιά!

* Παμπίτσα Καβαλλιεράτου (μαζί με τον σύζυγο της Τάκη είναι πρωτοπόροι στον τομέα των φυσικών καλλυντικών και στο χώρο της ομορφιάς υπηρετώντας την αισθητική και κοσμετολογία από το 1966.) 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας