Η Παμπίτσα Καβαλλιεράτου και σήμερα μοιράζεται μαζί μας μυστικά και συνταγές
Yλικά:
1 ματσάκι μαϊντανό
1 μάτσo σέλινο
1 κομμάτι τζίντζερ φρέσκο
Λίγη φλούδα λεμονιού
1 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
Εκτέλεση- Χρήση:
Στον αποχυμωτή διαλύουμε 1 ματσάκι σέλινο, ματσάκι μαϊντανό, φλοίδα λεμονιού και 1 κομμάτι τζίντζερ 2 εκατοστών περίπου.
Στο μείγμα μας προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.
Το τοποθετούμε σε θήκη για παγάκια και το συντηρούμε στην κατάψυξη. Κάθε μέρα ξεπαγώνουμε και πίνουμε 2-3 παγάκια
Ιδιότητες:
Mείωση του ουρικού οξέως, αποτοξινωτικό, καθαριστικό, τονωτικό!
* Παμπίτσα Καβαλλιεράτου (μαζί με τον σύζυγο της Τάκη είναι πρωτοπόροι στον τομέα των φυσικών καλλυντικών και στο χώρο της ομορφιάς υπηρετώντας την αισθητική και κοσμετολογία από το 1966.)