Τρίτη 30 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Όταν μια μητέρα γράφει τραγούδι για τον γιό της (video)

Όταν μια μητέρα γράφει τραγούδι για τον γιό της (video)

Mια 44χρονη μαμά, η Nichole Nordeman, η οποία μεγαλώνει μόνη της τον Charlie και την Pepper, έγραψε για την αποφοίτηση του γιου της από το Δημοτικό ένα υπέροχο τραγούδι, συνοδεύοντάς το από ένα τέλειο βίντεο με στιγμιότυπα από την κοινή ζωή τους.

 

Μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει τα 6.670.000  views και έχει χαρακτηριστεί από εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες ως το καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε ποτέ για μαμάδες -Συμφωνείτε εσείς;

Δεν ξέρω αν υπάρχει φράση πιο χιλιοειπωμένη από μαμάδες κάθε ηλικίας, για παιδιά επίσης κάθε ηλικίας από το ‘πόσο γρήγορα περνάει’, πόσο γρήγορα μεγαλώνουν.

Προσωπικά νιώθω ότι διαρκώς προσπαθώ να σταματήσω τον χρόνο. Από τη μία χαίρομαι για κάθε νέο κατόρθωμα των παιδιών μου, καθώς μεγαλώνουν, και από την άλλη ονειρεύομαι κρυφά να φτιάξω μια χρονομηχανή στο γκαράζ και τις νύχτες που κοιμούνται να ταξιδεύω στο παρελθόν, στην εποχή που ήταν μωρά.

Αν έχετε παρατηρήσει ποτέ το παιδί σας να τρέχει σε ένα πάρκο, ή να παραλαμβάνει κάποιο δίπλωμα, ή να περπατά στον διάδρομο της εκκλησία κρατώντας ένα μπουκέτο στο χέρι, θα καταλάβετε γιατί είναι τόσο ιδιαίτερο για εμένα αυτό το τραγούδι», έγραψε στο post που συνοδεύει το βίντεο του τραγουδιού.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας